ÖÐRENCÝLERDEN SANATSAL ÇALIÞMA
Batman Belediyesine stajyer öðrenci olarak gelen öðrencilerin ‘Stajýmýzý Gerçek Anlamda Çalýþarak Yapmak Ýstiyoruz’ taleplerine Belediye Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürlüðü yetkilileri sessiz kalmadý.
Kýz Meslek Lisesi Grafik Tasarým bölümü öðrencileri, stajlarýný gerçek anlamda yaparak kendi el becerileri geliþtirmek istediklerini bildirdikleri Batman Belediyesi Ahmet Güneþtekin Kültür ve Sanat Merkezi yetkililerinden olumlu yanýt aldý.
Yapýlan inceleme ve çalýþmalarýn ardýndan koridorlarýn renklendirilmesi talebine olumlu yanýt alan stajyer öðrencilere boya, fýrça ve ekipman desteðinde bulunan Batman Belediyesi, stajyer öðrencilere çalýþabileceði ortam oluþturdu.
Kursiyer öðrenciler, merdivenlerin koridor duvarlarýný asýrlar öncesi eserlerin yaný sýra teknoloji çaðýný anlatan figürleri çizerken kendi el becerilerini de geliþtirmiþ oldu.
Kültür ve Sosyal Ýþler Müdürü Ahmet Oðurlu, amaçlarýnýn beceri, tasarým atölyelerinde öðrencilerin staj gördükleri ortamda el becerilerini geliþtirerek daha yaratýcý eserlerin ortaya çýkarýlmasýna katký saðladýklarýný söyledi. Oðurlu : “Öðrencilerimiz yaptýklarý çalýþmalarýný Kültür ve Sanat Merkezimizin diðer köþelerine de yansýtacaklar. Öðrenciler her resimde her figürde yöresel, geleneksel, günlük yaþantýmýzda kullandýðýmýz ya da kullanacaðýmýz figürleri duvar yansýtmaya çalýþýyorlar. Bu konuda da oldukça beceriklidirler. Deneyimli kurs hocalarýmýz nezaretinde çizim ve boyamalarýmýz devam etmektedir” dedi.
Stajyer öðrenciler ise okulda teorik olarak öðrendiklerini pratik olarak uygulamanýn verdiði mutluluðun tarifinin olmadýðýný kaydetti.
Yazarlar
- 01Batmanlý genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADÝLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05ÝÞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESÝNDEN BÝR ÝLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarýþmasý
- 09Asýrlarýn taþýdýðý gelenek: Tandýr ekmeði
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKÝ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLÝMÝ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öðrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AÐIRLIYOR
- 14Ben Deðil, Siz Kazanacaksýnýz
- 15Feci kazada hayatýný kaybedenler gözyaþlarýyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBÝRLERÝ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAÐRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarýsý : Son Gün 31 Mayýs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KÝLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAÞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAÞKANINI ZÝYARET ETTÝ
- 08BATSO’DA KADIN GÝRÝÞÝMCÝLERE E-TÝCARET VE HÝBE DESTEÐÝ SEMÝNERÝ
- 09DEV SÝBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSÝZ KALIRSAK GELECEÐÝMÝZÝ KAYBEDECEÐÝZ''
- 11HAÞERELERE KARÞI GECE GÜNDÜZ ÝLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ÞENLÝKLERÝ BÜYÜK ÝLGÝ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMÝK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGÝN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESÝ OTOGAR DENETÝMLERÝ SIKILAÞTIRILDI




Henüz Yorum yok