ÖLÜME DİRENDİ VE KAZANDI
Yüksekten düşen çocuk Batman Eğitim Araştırma Hastanesinde sağlığına kavuştu
Yüksekten düşen çocuk Batman Eğitim Araştırma Hastanesinde sağlığına kavuştu. 25 gün akciğer makinesine bağlı takip edilen 6 yaşındaki Yasin Bağata, 35 günlük zorlu sürecin ve mücadelesinin ardından sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.
4 METRE YÜKSEKTEN DÜŞTÜ
Tedavi sürecini başarılı bir şekilde yürüten Çocuk Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Sinan Yavuz, “6 yaşında erkek hasta 4 metre yüksekten düşme sonrasında yoğun bakım ihtiyacı olması nedeniyle Şırnak’tan sevk alındı. Hasta şuuru kapalı akciğer makinesine bağlı olarak yoğun bakımımıza kabul edildi. Kafa içi kanaması ve kırıkları olan hasta çocuk yoğun bakımda en son bilimsel veriler ve teknikler kullanılarak yaklaşık 25 gün akciğer makinesine bağlı olarak takip edildi ve 35 günlük zorlu sürecin ardından hastamız annesinin kucağında sağlıklı bir şekilde taburcu edildi. Hastamızın takibinde zaman zaman çok zorlu süreçler yaşadık, bazen çıkmaza girdiğimizi de hissettik ama hiçbir zaman umut kaybetmeden tedavisine desteğine devam ettik. Sonucunda da bu mutlu tablo ile evine gönderebildik. Hastamızın iyileşmesinde çocuk yoğun bakımda çalışan çocuk hastalıkları uzman doktor arkadaşlarımızın, beyin cerrahi uzmanlarımızın, hemşirelerimizin, fizik tedavi ekibimizin, temizlik ve klinik destek personelimizin büyük katkısı olmuştur. Hepsinin özverili çalışmaları ile bu güzel sonucu alabildik. Bizlere ihtiyacı olan hastalara en güzel şekilde müdahale edebilmemiz için bu imkanları sağlayan hastane yöneticilerimize ve il sağlık müdürümüze teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı.
“BANA BİR DÜNYA BAĞIŞLADILAR”
Oğluna kendi çocuklarıymış gibi sahip çıkıldığını belirten anne Ayşe Bağata, “ Oğlum Yasin düştüğünde yaşayamaz diye çok korkmuştum. Dünyam başıma yıkılmıştı ve çok umutsuzdum. Yasinim Batman Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Servisinde akciğer makinesine bağlıydı fakat ona öyle güzel bakılıyordu ki, bu durum umudumu yeşerttmişti. 35 günün sonunda sağlıklı bir şekilde oğlumu kucağıma verdiklerinde bana bir dünya bağışladılar. Çocuğumun hayatını önce Allah’a sonra da oğluma bakan başta doktoru Sinan Yavuz’a ve tüm sağlık ekibine borçluyum. Hepsinden Allah razı olsun. “ dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok