Bin 200 personelle “Güven ve Huzur Uygulaması” yapıldı
Batman il Emniyet Müdürlüğü tarafından bin 200 personelle “Güven ve Huzur Uygulaması” gerçekleştirildi.
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleşirken uygulamaya bir hafta önce bir olayda hayatını kaybeden Emniyet Bekçisi “Şehit Abdürrezzak Kanat Güven ve Huzur Uygulaması” ismi verildi.
Bin 200 personelin katım sağladığı uygulamada Batman’da 40 kavşak, ana caddeler, kıraathane, kafe ve yaya yolarında kimlik kontrolü ve araç araması yapıldı.
Uygulama esnasında açıklamalarda bulunan Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, bu tür uygulamaların halkın güven ve huzurunu sağlamak için yapıldığını ve uygulamaların devam edeceğini söyledi.
.jpg)
Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç
Kıraç, “Bir hafta önce şehit olan emniyet bekçimiz şehit Abdürrezzak Kanat kardeşimizin ismini verdiğimiz ‘Batman Güven ve Huzur Uygulaması’nı başlattık ve halen devam ediyor. Bu uygulama genel müdürlüğümüzün programı ama biz bunu daha fazla destekleyerek vatandaşlarımızın huzuru, can ve mal emniyetini sağlamaya yönelik geniş katılımlı bir uygulama yapıyoruz. Bu uygulama esnasında Batmanın giriş, çıkış bölgeleri, ana kavşaklar, ara mahallelerde yayaya açık ve umumu açık yerler olmak üzere 40 kavşakta uygulamamız yapıldı.” ifadelerini kullandı.
Kıraç, konuşmasının sonunda, “Şu an uygulamaya katılan personel sayısı bin 200 civarında, geniş bir katılım sağlayarak uygulamayı sağladık. Vatandaşlarımızın can ve mal ehemmiyetini temin noktasında Batman Emniyet Müdürlüğü olarak çalışmalarımıza durmadan devam edeceğiz.” dedi.
Etiketler :
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok