
YAPILANDIRMA KAMPANYASINDA SON GÜN 31 ARALIK
Mükelleflerin borçlarını yapılandırmaya yönelik 7256 sayılı kanun kapsamında çalışma başlatan Batman Belediyesi, peşin olarak yapılan yapılandırmada yüzde 95’in üzerinde bir indirim uygulanacağına dikkat çekti.
Vatandaşların 31.08.2020 tarihine kadar olan borçları için 31 Aralık 2020 tarihine kadar başvuruda bulunabileceği belirtilen kampanya ile ilgili belediye yetkilileri şu ifadeleri kullandı: “7256 Sayılı vergi ve bazı alacakların yeniden yapılanması ile ilgili kanuna göre Belediye olan emlak vergisi, su borçları, harcamalara katılım payları, kira borçları, çevre temizlik vergisi ve ilan reklam vergisi borçlarına 18 aya varan taksit imkânlarıyla borçları yapılandırıyoruz. Peşin olarak yapılandırmada yüzde 95’in üzerinde bir indirim söz konusu olacak. Son müracaat tarihi ise 31 Aralık 2020”
Belediye yetkilileri, ödeme ofislerinde yığılmaların önlenmesi amacıyla belediyemizin anlaşmalı olduğu PTT Bank, Vakıf Bank, Yapı Kredi, Ak Bank, Vakıf Katılım, Al Baraka, Türkiye Finans ve Kuveyt Türk gibi bankalar ile www.batman.bel.tr adlı internet sitesinden online olarak ödemelerin gerçekleştirilebileceğini belirtti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01TAKSİ GASPÇILARI YAKALANDI
- 02FESTİVAL ROJİN KONSERİ İLE BAŞLIYOR
- 03 FESTİVALLER ŞEHRİ BATMAN
- 04GELECEĞİN ŞAİRLERİ BATMAN’DA YÜKSELDİ
- 05ŞAAB VADİSİ’NDE TARİH VE DOĞA BULUŞUYOR
- 06PWK 2. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
- 07BAŞKAN ŞANSİ’DEN İSTİHDAM MÜJDESİ
- 08HASANKEYF DOĞALGAZA KAVUŞUYOR
- 09ÇARIKLI KÖYÜNE 100 TONLUK İÇME SUYU DEPOSU
- 10DEM Parti’den basın açıklaması
- 11İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
- 12ASKF’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 13ÇEVRE YOLLARINDA KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 14BESO, TÜRKİYE FİNANSLA ANLAŞTI
- 15BELEDİYE PERSONELİNE TRAFİK BİLİNCİ EĞİTİMİ
Henüz Yorum yok