İŞKUR tarafından AVM'de stant açıldı
Batman İŞKUR İl Müdürlüğü, bir alışveriş merkeziyle yaptığı iş birliği çerçevesinde hizmetlerini duyurmak amacıyla stant açtı.
Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, "Faaliyetlerimizden biri de hizmetlerimizin tüm toplum kesimlerine ulaşması ve vatandaşın ayağına hizmetlerimizi götürmemizdir. İş yerlerini ziyaret ederek işverenlerimize hizmetlerimizi tanıttığımız gibi açacağımız stant ile İŞKUR'a ilgi duyan herkese iş arama-bulma, eleman talebi, mesleki eğitim, girişimcilik, işe yerleştirme, istihdam garantili kurslar gibi program ve projelerden faydalanma, işsizlik sigortası maaşı hizmeti gibi tüm faaliyetleri halkımıza tanıtacağız." dedi.
Daha iyi hizmet sunabilmek için farklı yerlere de stant açacaklarını belirten Eviz, "İş ve meslek danışmanları tarafından yürütülecek bu tanıtım çalışmamız burası ile sınırlı olmayacak. Halkımızın yoğun olduğu yerlerde stant açmaya devam edeceğiz. Bu hizmetle amacımız iş arayan ve işveren arasında köprü görevi gören, işsizlik ile mücadelede tüm kurum ve kuruluşlarla işbirliği çalışmalarını, kurumumuzun hizmetlerini tüm topluma duyurmak ve tanıtmaktır. Böylece İŞKUR faaliyetlerimiz iş danışmanlarımız aracılığı ile birebir vatandaşlara anlatılacak ve bilinçli bir şekilde İŞKUR hizmetlerine yönlendirmeler yapılacaktır." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01REKTÖR DEMİR, HASANKEYF'TE MİNİKLERLE BULUŞTU
- 02FIRAT: 28 ŞUBAT UTANÇ VESİKASIDIR
- 03BAŞKAN ŞANSİ’DEN İSTİHDAM AÇIKLAMASI
- 04GELECEĞİN HEMŞİRELERİ MEDİCAL POİNT BATMAN’DA AĞIRLANDI
- 05EMEKLİ TOKİ’DE ÇATI YANGINI
- 06BAKAN GÖKTAŞ “BAĞIMLILIKLA TOPYEKÛN BİR MÜCADELE YÜRÜTÜLÜYOR”
- 0715 NOKTADA EKMEK SEFERBERLİĞİ
- 08RAMAZAN BEREKETİ ÇARŞI’DA DEVAM ETTİ
- 09ÜÇ MAHALLEDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZLANDIRILDI
- 10VERGİ BİLİNCİ BATMAN’DA ÖNE ÇIKTI
- 11RAMAZAN AKŞAMLARINDA MHP’DEN BİRLİK BULUŞMASI
- 1250 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 13“SOSYAL YARDIMLAR KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR”
- 14RAMANLI “AHLAKİ ÇÖKÜŞE GÖZ YUMMAK SORUMSUZLUKTUR”
- 15ÇAMLICA MAHALLESİ’NDE İFTAR HEYECANI




Henüz Yorum yok