Sason'da İlk Kongresini Gerçekleştirdi
DEVA Partisi, Sason'da İlk Kongresini Gerçekleştirdi
DEVA Partisi'nin Sason İlçe Başkanlığı 1’nci Olağan Kongresi gerçekleştirildi.
Batman'ın Sason İlçesi'nde teşkilatlanma çalışmalarını başarıyla tamamlayan DEVA Partisi, Sason ilçe kongresini gerçekleştirdi. Deva Partisi'nin Batman'da düzenlediği 2'nci kongre olma özelliği taşıyan Sason İlçe Başkanlığı 1’nci Olağan kongresinde İlçe Başkanlığına Veysel Tekin seçildi.
Düzenlenen kongrede konuşan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Genel Başkanımız Ali Babacan'ın liderliğinde Batman'da gerçekleştirdiğimiz 2'nci kongremizin ülkemiz, şehrimiz, ilçemiz ve tüm milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Sason'a DEVA olmak üzere çalışmalarımızdaki önemli bir virajı başarıyla tamamladık. Memleketimizin her kesimini temsil eden il ve ilçe teşkilatlarını kurarak, çok sesli, işini iyi yapan ve ortak akılda buluşan bir ekip oluşturduk. Sason'da çalınmadık hiçbir kapı bırakmadan; yeni gönül köprüleri kurmak üzere durmaksızın çalışacağız. Sason için, Batman için ve Türkiye için ne yapabiliriz gayreti ile hareket edip, elimizi taşın altına koymaya hazırız." dedi.
Türkiye'nin zorlu bir döneme girdiğini dile getiren Müjdeci, "Her alanda sıkıntılara sürüklenen bir Türkiye ile karşı karşıya kalınan bir dönemde, ülkenin kötü gidişatına dur demek için ülkemizin her kesiminden gelen talepler ile bu siyasi hareketi başlattık. Başkası sorumluluk alsın demektense bizim sorumluluk almamız gerekir. Zaman ümitsizlik zamanı değil, zaman sorumluluk alma zamanı. DEVA Partisi olarak, her kesimden geniş bir kadro ile başta ekonomi ve özgürlükler olmak üzere, her alanda toplumun farklılıklarını göze alarak, kuşatıcı, uzlaştırıcı ve çoğulcu bir yaklaşım ile çözüm odaklı siyaset yapacağız" ifadelerini kullandı.
Deva Partisi'nin Sason İlçe Başkanı olarak seçilen Veysel Tekin ise şunları kaydetti: "Olağan kongremiz ile birlikte görevimize resmen başlamış olduk. Bugünden itibaren ekibimiz ile birlikte ‘İki günü birbirine eşit olan ziyandadır’ Hadis-i Şerif’ini ilke edinerek, Sason'a DEVA olmak üzere, kapı kapı gezerek partimizi, projelerimizi ve ilkelerimizi anlatacağız. Yolumuz zor ve meşakkatli bir yoldur. Biz bu yola ilk günden itibaren inanmışlarla çıktık. Unutmayalım ki her şey inançla başlar. Sason kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Sason'un tüm sorunlarına DEVA olmasını diliyorum."
.jpg)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İŞ DÜNYASI İLE GÜÇ BİRLİĞİ
- 02BATMAN PETROL GAZETESİ 23 YAŞINDA
- 03NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NE ZİYARET
- 04İL BAŞKANI ÇETİN “BEN DEĞİL BİZ ANLAYIŞIYLA SAHADAYIZ”
- 05VALİ CANALP, SASON’DA VATANDAŞLARLA İFTAR YAPTI
- 06GERGERLİ, BAŞKAN DEMİR’İ ZİYARET ETTİ
- 07SASON’DA ‘YAŞAYAN KÜTÜPHANE’ HİZMETE AÇILDI
- 08BAYRAM ÖNCESİ GIDA DENETİMLERİ ARTIRILDI
- 09İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KADINLARA ANLAMLI ZİYARET
- 1027 YILLIK FİRAR JASAT TAKİBİYLE SONA ERDİ
- 11AMATEM’İN ÇİVİ ÇAKMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12“HEP BİRLİKTE ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”
- 13BİR KALP BİN UMUT DERNEĞİ’NDEN 400 KİŞİLİK İFTAR PROGRAMI
- 14Batman’da Doğayla Buluşan Gönüllü Topluluk: BATMAN Hiking Club
- 15VALİ CANALP, YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok