
HÜDA PAR Batman’da kan bağışı kampanyasına destek verdi
Son dönemlerde kan stoklarında meydana gelen azalma nedeni ile Kızılay tarafından ülke genelinde başlatılan kan bağışı kampanyasına destek sürüyor.
Bu kapsamda Kızılay Kan Merkezi Müdürü Doktor Hakkı İpek’i ziyaret eden HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Muhammed Şerif Durmaz, ardından beraberindeki partililerle birlikte Atatürk Parkı’nda bulunan Kızılay kan bağışı çadırına geçti.
Durmaz, partililerle birlikte Kızılay'a destek olmak amacıyla burada kan bağışında bulundu.
“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır”
Kan bağışının insanlık için çok önemli olduğunu belirten Durmaz, “Kızılay’ın başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına HÜDA PAR İl Teşkilatı olarak katılım gösterdik. Biliyoruz ki bugün verdiğimiz kanlar şifa bekleyen hastalara bir can olacaktır. Bu nedenle kan vermenin toplum arasında yaygınlaşması gerektiğini düşünüyoruz. Sevgili Peygamberimiz bir hadisi şeriflerinde ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır’ diye buyurmuştur. Dolayısıyla kan vermek topluma ve insanlığa fayda sağlamaktır. Bizlerde bu şuurun toplum arasında yaygınlaşmasını istiyoruz. ” ifadelerini kullandı.
“Hayırlı çalışmalarda öncülük ve destek olmaya devam edeceğiz”
Kızılay’ın Batman halkı için başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına herkesin katılım sağlaması gerektiğini ifade eden Durmaz, “Bu doğrultuda bizlerde HÜDA PAR olarak kan bağışında bulunduk. İnşallah bundan sonrada bu tarz hayırlı çalışmalara öncülük ve destek olmaya devam edeceğiz. Kızılay’ın Batman halkı için başlatmış olduğu kan bağışı kampanyasına halkımız da destek vererek katkı sunmalıdır. İnşallah Batmanlı hemşerilerimiz duyarlıdır ve beklentileri karşılayacaklardır. Bizimle beraber kan bağışında bulunan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Bundan sonra da inşallah belirli aralıklarla kan bağışında bulunacağımızı ifade etmek istiyorum.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Şehmus İnsel, 99’dan bu yana kayıp!
- 02AK PARTİ’DEN BATSO’YA ZİYARET
- 03JANDARMADAN 30 İLDE BÜYÜK OPERASYON
- 04TRAFİK DÜZENLEME VE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 05DAİRE BAŞKANLIĞI HEYETİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 062 KİLO 706 GRAM KUBAR ESRAR ELE GEÇİRİLDİ
- 07BÖLGE BAROLARINDAN TFF'YE KINAMA
- 08MHP’DEN BİRLİK VE KARDEŞLİK MESAJI
- 09AK Parti İl Başkanı Hüseyin Şansi’den Kozluk’ta Kurumsal Ziyaretler
- 10Batmanlı Güreşçi Aydın Çelik Milli Takımda
- 11Önlü, ''Okullarımız Güvende Değil, Çocuklarımız Tehlikede!''
- 12Okul Önünde Silahlı Çatışma!
- 13İTFAİYECİLER MİNİKLERLE BİRLİKTE HAFTASINI KUTLADI
- 14Bağımlılıkla Mücadelede Koordinasyon Güçleniyor
- 15Güneykent Aile Destek Merkezi’nde Dikiş Kursuna Yoğun İlgi
Henüz Yorum yok