
Batman Valisi Gercüş’te incelemelerde bulundu
Batman Valisi Ahmet Deniz, Batman’ın Gercüş ilçesinde incelemelerde bulunarak, İlçe Belediyesini ve Ulaş köyünü ziyaret etti.
Vali Deniz’e İlçe ziyareti sırasında; İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer eşlik etti.
İlçe belediye binası bahçesinde, ilçe yöneticileri tarafından karşılanan Vali Deniz, görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı yerine görevlendirilen İlçe Kaymakamı Vekili Ünal Koç’u ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Deniz, Belediye ziyaretinin ardından İlçe Belediye Başkanlığı tarafından ve İl Özel İdaresinin katkılarıyla yapılan asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.
Daha sonra ilçe esnafını ziyaret eden Vali Deniz, esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Vatandaşlarla yakından ilgilenen Deniz, bir çay evinde oturarak vatandaşların sorunlarını dinledi.
Batman halkının en güzel hizmete layık olduğunu vurgulayan Vali Deniz, "İlçenin en önemli sorunlarından bir tanesi içme suyu problemidir. Kısa bir sürede inşallah devletimizin tüm imkânlarını seferber ederek içme suyu sorunu da giderilecek. Bize düşen halkımıza iyi hizmet etmek. Yeter ki huzurumuz ve beraberliğimiz olsun. Birlik, beraberlik ve huzurun olduğu yerde her şey daha güzel olur." diye konuştu.
Vali Deniz ve beraberindekiler, ilçe merkezindeki ziyaret ve incelemelerin ardından merkeze bağlı Ulaş köyünü ziyaret ederek, köy halkıyla bir araya geldi.
Köy sakinleri tarafından karşılanan Vali Deniz, köyde yapımı tamamlanan taziye evinde incelemelerde bulunarak, Köy Muhtarı Mehmet Nuri Güneş’ten köyün sorunları hakkında bilgi aldı.
Köy sakinleri ile bir süre sohbet eden Vali Deniz, birlik ve beraberliğin önemli olduğunu vurgulayarak, bir ve bütün olunduğu sürece her sorunun üstesinden gelinebileceğini belirtti.
Vali Deniz, daha sonra Batman-Hasankeyf arasında yapımı devam eden duble yol ve beton asfalt kaplama (BSK) çalışmalarını yerinde inceledi.
Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılmakta olan duble yol çalışmalarını yerinde inceleyen Deniz’e, yüklenici firma yetkilileri tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Yapımı devam eden 10 kilometre uzunluğundaki yol BSK çalışmalarının 20 gün içerisinde tamamlanacağı belirtildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KENT MEZARLIĞI ÇALIŞMALARI TAM HIZ İLERLİYOR
- 02Eczacılar Odası kongreye gitti
- 03ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VALİZİM HAZIR DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
- 04ÖZEL KURSLARDA HAKSIZ REKABET İDDİASI
- 05U14 VE U15 TAKIMLARINDAN FARKLI GALİBİYET
- 06“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ”
- 07BATMANLILAR DİJİBOARD’DA MAÇ HEYECANI YAŞADI
- 08USTABAŞI AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 09BAKAN GÖKTAŞ "55,7 MİLYON LİRALIK DOĞUM YARDIMI YAPILDI"
- 10“YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİNDE SEZON FİNALİ
- 11HOBİ BAHÇELERİNİN YIKIMI SÜRÜYOR
- 12Petrolspor’a Sağlık Desteği Yaşam Hastanesi’nden
- 13Başkan Şahin Seyyid Bilal anma programına katıldı
- 14YASADIŞI BAHİS OPERASYONU
- 15GERCÜŞ KIRKAT MESİRE ALANI YOLU AYDINLATILDI
Henüz Yorum yok