
MÜJDECİ “FIRINCILAR ZARARINA ÇALIŞIYOR”
MÜJDECİ “FIRINCILAR ZARARINA ÇALIŞIYOR”
Batman’da fırıncı esnaflarını ziyaret eden DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, vatandaşın ekmek alamadığını ve fırıncı esnafının da zararına çalıştığını belirtti.
Batman’da fırıncı esnaflarını ziyaret eden DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, vatandaşın ekmek alamadığını ve fırıncı esnafının da zararına çalıştığını belirtti. Müjdeci, şöyle konuştu; “Ramazan ayında vatandaş iftar sofrasında en temel gıda ürünü olan ekmeğinden bile kısmak zorunda kaldı. Vatandaş ve esnaf ziyaretlerimizde görüyoruz ki gerçekten vatandaşımız eskiden 4 ekmek alıyorsa artık 1, 2 ekmek alıyor. Birçok vatandaşımız önceki günden kalan bayat ekmekleri alarak evine dönüyor. Bu halkı sefalete sürükleyenler, bayat ekmeğe muhtaç bırakanlar bunun hesabını er ya da geç sandıkta verecek. İğneden ipliğe gelen zamlar fırıncı esnafının da maliyetlerini katladı. Buna paralel olarak vatandaşın alım gücünün de düşmesiyle birlikte satışlar da azaldı.
Esnaf ziyaretleri kapsamında gittiğimiz fırıncılar ekmek fiyatlarının çok arttığı halde giderleri karşılamadığını belirtti. Un fiyatlarının yüzde 150, yağın yüzde 200, mayanın yüzde 200 arttığı; elektrik, doğalgaza gelen fahiş zamlar ile birlikte fırıncılar şu anda zararına çalışıyor. Birçok fırıncı ekmek fiyatını söylemekten utandığını dahi söylüyor.” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01AK Parti’den Kozluk ve Sason’da yoğun teşkilat mesaisi
- 02TPAO Bölge Müdürü Karataş’tan Tarım Müdürü Tuncer’e ziyaret
- 03ASFALT HEDEFİNDE YÜZDE 64 TAMAMLANDI
- 04YETENEKLER TUVALE YANSIYOR
- 05Milletvekili Nasıroğlu’ndan Batman’a sağlıkta büyük müjde
- 06DEVA Partili Ekmen’den “Sahte Akademik Unvan” Soruları
- 07Bağımsız Öz Belediye-İş Sendikası’ndan Batmanlı İşçilere Çağrı
- 08BATSO VE DİKA’DAN YATIRIMCILARA TEŞVİK TANITIMI
- 09HENTBOL KIZ TAKIMINDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
- 10‘KOMŞUM’ PROJESİYLE HEDEF 300 AİLEYE 10 BİN YEMEK
- 11İl Başkanı Gençlikle Kızılcahamam’da Geleceği Konuşuyor
- 12İLUH BULVARI AÇILIŞA HAZIR
- 13VALİ CANALP’TEN BAKAN ŞİMŞEK’E TAZİYE MESAJI
- 14ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİNE GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ
- 15MÜZE MÜDÜRÜ ALPER’İN AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET
Henüz Yorum yok