
‘Eşcinsellik Bir Sapkınlıktır’
‘Eşcinsellik Bir Sapkınlıktır’
Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu Dönem Sözcüsü Maruf Yalçın, Diyanet İşleri Başkanlığının, ‘eşcinselliğin sapkınlık olduğu’ kararına destek verdiklerini belirtti.
Yalçın, “Son zamanlarda küresel şer odaklarından destek aldığı açık olan, zina ve eşcinsellik gibi gayri ahlaki ve gayri insani ahlaksızlıkları yaymaya çalışan, bu sapkınlıkları gündeme getirerek, olağanlaştırmaya ve meşru göstermeye çalışan grup ve/veya derneklerin bu faaliyetlerini aralıksız devam ettirmeye çalıştıkları gözlenmektedir. Bu sapkın yapıların medyadaki uzantıları aracılığıyla aileyi ve toplumu ifsad eden faaliyetlerine ne yazık ki Müslümanların kutsal ayı Ramazan-ı Şerifte de devam ettikleri, Müslümanlar nezdinde hayâsıyla meşhur olan Hz. Osman (ra)'ın ismiyle, Netflix'te bu sapkınlığı konu alan bir dizinin yayınlamaya başlandığı bilinmektedir. Bu ve benzeri sapkınlıkları yayınlayanları şiddetle kınıyor, bu dizinin yayından kaldırılması için yetkilileri görevlerini yapmaya davet ediyoruz.
Kısa bir süre önce Diyanet İşleri Başkanının zina ve eşcinsellk gibi sapkınlıklarla ilgili dinimizin emirlerini tebliğ ettiği bir hutbe sonrasında, bu sapkınlıkların toplumda yayılmasına çalışan odaklar yaygara koparmaya çalışmış, sözde bir insan hakları derneği gerçekte İslam düşmanı olan bu dernek, Diyanet İşleri Başkanı hakkında suç duyurusunda bulunma cüretinde bulunmuştur. Batman Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu olarak, Diyanet İşleri Başkanının yanında olduğumuzu belirterek, aynen Diyanet İşleri Başkanının dediği gibi zina ve eşcinselliği bir sapkınlık olarak görüyor, bu sapkınlıkları lanetliyoruz. Bu vesileyle aile kurumunu hedef alan, eşcinselliği meşrulaştıran, özellikle gençlerimizin fıtri yapısını bozmaya yönelik ‘İstanbul sözleşmesi’nin iptal edilmesi gerektiğini ilgililere tekrar hatırlatıyor, bu sapkınlıkların her zaman karşısında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01Batman’da ambulans uçak 19 Aylık Bebek ve 20 yaşındaki genç için havalandı
- 02VALİLİK'TEN 'SAHTE PARSEL SATIŞI' UYARISI
- 03Türkiye’de Bir İlk: Batman’da Sürücü Akademisi Hizmete Girdi
- 04YETERSİZ TEKLİFE HAYIR! SAĞLIK-SEN MEYDANLARDA
- 05Memur-Sen’den Batman’da “Adil Teklif” Çağrısı
- 06EKMEN, “KOMİSYON ODAĞINI KAYBETMEDEN HER KESİMİ KUCAKLAMALI”
- 07AK Parti’den Kozluk ve Sason’da yoğun teşkilat mesaisi
- 08TPAO Bölge Müdürü Karataş’tan Tarım Müdürü Tuncer’e ziyaret
- 09ASFALT HEDEFİNDE YÜZDE 64 TAMAMLANDI
- 10YETENEKLER TUVALE YANSIYOR
- 11Milletvekili Nasıroğlu’ndan Batman’a sağlıkta büyük müjde
- 12DEVA Partili Ekmen’den “Sahte Akademik Unvan” Soruları
- 13Bağımsız Öz Belediye-İş Sendikası’ndan Batmanlı İşçilere Çağrı
- 14BATSO VE DİKA’DAN YATIRIMCILARA TEŞVİK TANITIMI
- 15HENTBOL KIZ TAKIMINDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
Henüz Yorum yok