Camide açılan kütüphane kitap yardımı bekliyor
Batman merkez Bağlar Mahallesinde bulunan Selimiye Camiinde açtıkları kütüphanede kitap olmadığını söyleyen Selimiye Camii Dernek Başkanlığı, yayınevlerinden kitap talebinde bulundu.
Batman Selimiye Camii Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Resul Güngör, uzun uğraşlar sonucu hazırladıkları kütüphane için yaklaşık 10 bin kitaba ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, yetkililerden, yayınevlerinden ve hayırseverlerden destek talebinde bulundu.
Güngör, "Kütüphanemiz var, ancak kütüphaneye koyacak kitaplarımız yok. Yaklaşık 10 bine yakın kitaba ihtiyacımız vardır. Yaptığımız kütüphaneden mahallemizde bulunan cami cemaati, okul ve medrese öğrencilerine faydalanacaktır. Bu konuda yetkililerden, yayınevlerinden ve hayırseverlerden destek bekliyoruz. Cami Derneği olarak maddi sıkıntılardan dolayı kitap alamıyoruz. Yapacakları destekten dolayı şimdiden kendilerinden Allah razı olsun diyoruz." dedi.
Açılan kütüphane için kitap isteyen cami müdavimlerinden Cemil Tunç ise şunları söyledi:
"Selimiye Camisinde bir kütüphane açtık. Kitaplarımız yok. Bu konuda Türkçe, Kürtçe, Arapça kitaplara ihtiyacımız var. Hadis, tefsir ve fenni ilimlerden ihtiyacımız olan tüm kitapların yayınevlerinden tarafından bizlere hediye edilmesini istiyoruz. Kütüphanemiz camide ve herkese açık olacağından çok faydalı olacağını düşünüyoruz."
Mahallede bulunan öğrencilerden İsmail Güngör, istediklerin kütüphanenin açıldığını ancak kütüphanede kitap olmadığını hatırlatarak, okumaları için bütün hayırseverlerden kitap talebinde bulunduklarını ifade etti.
Camilerinde çok güzel bir kütüphane açıldığını vurgulayan mahalle sakinlerinden Reşat Tunç, cami cemaatinin faydalanacağı kitaplarla dolması için kitaplara ihtiyaç olduğunu söyledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01YEŞİLAY’DAN VALİ CANALP’A ZİYARET ETTİ
- 02BESOB’dan İŞKUR’a 'istihdam' ziyareti
- 03ÜÇ KÖYDE YOL ÇALIŞMALARI SÜRATLE DEVAM EDİYOR
- 04GÜNEYDOĞU DERBİSİ PETROLSPOR’UN 0-2
- 05ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
- 06KAYMAKAM İMRAK, PAZARDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 07YENİ KENT MEZARLIĞINDA AĞAÇ DİKİM ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 08BAŞKAN DİREK, “İŞTEN ÇIKIŞ KODLARI, İŞ MAHKEMELERİ’NİN YETKİSİNE VERİLMELİDİR”
- 09BAŞKAN DEMİR, SASON SPOR’A UĞURLU GELDİ
- 10KONYA’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK DÖNDÜK
- 11DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 12OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 13OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 14EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 15İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok