KARDELEN'DE SUSSUZLUK KABUSU
Kentin önemli yerleşim alanlarından Kardelen Mahallesinde musluklardan su akmaması nedeniyle ciddi sıkıntılar yaşanıyor.
Mahalle sakinleri, yıllardır devam eden su kesintisi sorununa kalıcı çözüm bekliyor. Kardelen Mahallesinde yaşayan vatandaşlar, özellikle yaz aylarında artan sıcaklıklar karşısında susuzluğun günlük yaşamı felç ettiğini ifade etti. Yaklaşık 5-6 yıldır bölgede ikamet eden mahalle sakinleri, TOKİ konutlarının ilk yapıldığı yıllarda suyun yeterli olduğunu, ancak yeni yapılan siteler ve artan nüfus nedeniyle suyun yetersiz hale geldiğini belirtti.
Bir mahalle sakini, “Belediye ve ilgili birimlerle defalarca görüştük. Su hatlarının takibini yaptık. Bize kaçak sulamanın yoğun olduğu söylendi ama somut bir adım atılmadı. Musluklarımızdan su akmıyor, video ve görüntü kayıtlarıyla durumu ispatlamaya çalışıyoruz ancak kimseyi ikna edemedik” diyerek yaşadıkları mağduriyeti anlattı. Mahalle sakinleri, sorunu daha önce CİMER, Orman Bakanlığı ve İletişim Bakanlığı gibi kurumlara da ilettiklerini ancak kalıcı bir çözüm bulunmadığını söyledi. “Savaşta bile suyun kesilmemesi gerektiğine inanıyoruz. Batman’ın sıcağında 3-4 gün susuz kalmak hayatı dayanılmaz kılıyor” ifadeleriyle seslerini duyurmaya çalışan vatandaşlar, Belediyeden acil ve kalıcı çözüm talep ediyor.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01YEŞİLAY’DAN VALİ CANALP’A ZİYARET ETTİ
- 02BESOB’dan İŞKUR’a 'istihdam' ziyareti
- 03ÜÇ KÖYDE YOL ÇALIŞMALARI SÜRATLE DEVAM EDİYOR
- 04GÜNEYDOĞU DERBİSİ PETROLSPOR’UN 0-2
- 05ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
- 06KAYMAKAM İMRAK, PAZARDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 07YENİ KENT MEZARLIĞINDA AĞAÇ DİKİM ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 08BAŞKAN DİREK, “İŞTEN ÇIKIŞ KODLARI, İŞ MAHKEMELERİ’NİN YETKİSİNE VERİLMELİDİR”
- 09BAŞKAN DEMİR, SASON SPOR’A UĞURLU GELDİ
- 10KONYA’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK DÖNDÜK
- 11DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 12OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 13OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ
- 14EŞ ZAMANLI AĞAÇLANDIRMA YAPILDI
- 15İHD: KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARTARAK SÜRÜYOR




Henüz Yorum yok