
Kahve Deryası göz kamaştırıyor
Kahve Deryası göz kamaştırıyor
Merkezi İzmir’de bulunan ‘Kahve Deryası’ cafe-restaurant, Batman Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Grand Hasankeyf Otel bünyesinde faaliyete geçti.
17 çeşit Türk kahvesi, aperatif yemekler, soğuk sandviç, pizza, hamburger, vejeteryan salatalar, krepler, ızgaralar, bonfile ve Mexico stake’den fajita yemeğine kadar yüzlerce ürünün adresi olan mekan, yepyeni konseptiyle hizmet vermeye başladı.
‘Kahve İle Dünya Mutfağını Birleştiriyoruz’ sloganıyla müşterilerini ağırlayan Kahve Deryası ve Grand Hasankeyf Otel Genel Müdürü Mustafa Altun, hem yurt içinde hem de yurt dışında marka olan cafe ve restaurantı hizmete sunmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Kendine has özel tatlıları ve betgar limonatasına kadar her şeyi özenle sunduklarını kaydeden Genel Müdür Altun, Kahve ve çaylarıyla iddialı olduklarını, standardı bozmayacak ve Batman’a yakışan bir mekan inşa ettiklerini ifade etti.
Genel Müdür Altun, “Pazartesi’den itibaren ve Cuma dahil olarak 5 gün, sabah 07.00 ile 11.00 arası 72 çeşit açık büfe kahvaltı sunumumuz var. Cumartesi- Pazar günleri ise 07.00 ila 11.30 arası açık büfe servisimiz mevcuttur. Merkezi İzmir’de olan Kahve deryası cafe ve restaurantımızın 104’ncü şubesini otelimizin bünyesine kattık. Öğlen ve akşam seçkin bahis siteleri dünya mutfağını yemek servisiyle tamamlıyoruz. Gece 24.00’a kadar 2 kapalı salon ve açılır-kapanır bahçemizle, toplam 250 kişilik oturumumuzla hizmet veriyoruz. Batman’daki oteller hep dolu ve doluluk oranları iyidir. Şehir dışından gelen otel müşterilerimiz belli saatlerden sonra dışarda yemek yeme zorunda kalıyorlardı. Amacımız onlara da bu imkanı yaratmaktı. Otel’de “Restaurant” projesinin mimarı biziz. Gerek il dışından, gerekse ilimizdeki müşterilere ve otel misafirlerine yönelik olarak açtığımız mekanımız Batman’a değer katmıştır; hayırlı olsun” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01BATSO’DAN MADDE BAĞIMLILIĞINA SAVAŞ İLANI
- 02Yağlık ayçiçeği tarlasında ‘tarla günü etkinliği’ düzenlendi
- 03BATMAN’DA HER YIL 9 BİN KİŞİ EHLİYET BAŞVURUSU YAPIYOR
- 04İL BAŞKANI ÇETİN’DEN KIBRIS GAZİSİNE ZİYARET
- 05Kayıp yakınları Abdullah Tarım'ın akıbetini sordu
- 06MİLLETVEKİLİ RAMANLI “HALKIMIZIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
- 07BATMAN KÜTÜPHANELERİ 62 BİN KİŞİYİ AĞIRLADI
- 08GENİŞ KAPSAMLI ELEKTRİK KESİNTİSİ
- 09İSTANBUL’DA BATMANLILAR VAKFI İÇİN ÖNEMLİ ADIM
- 102 OLAN ŞERİT 3’E ÇIKARILIYOR
- 11Ortaklar toplantısı Polonya’da gerçekleştirildi
- 12GAZİLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI
- 13VALİ CANALP, PETROLSPOR TARAFTAR GRUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
- 14FESTİVAL COŞKUSU ROJİN KONSERİYLE BAŞLADI
- 15DİCLE KART ŞEFLİĞİ YOĞUN MESAİ YAPIYOR
Henüz Yorum yok