
“Eğitim Rehberim Öğretmenim Projesi” start aldı
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE birimi tarafından hayata geçirilen ve 12’nci sınıf ve 8’inci sınıf öğrencilerinin akademik başarısını artırmaya yönelik başlatılan ‘Eğitim Rehberim Öğretmenim Projesi’nin startı Mevlana Anadolu Lisesi’nde verildi.
Mevlana Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen programa; İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Görevlisi Ebru Şahin, Ar-Ge Birimi görevlileri, projede görev yapacak öğretmenler ve projeden faydalanacak öğrenciler katıldı.
Programdan sonra projede görev alacak öğretmenlerle bir araya gelen Ar-Ge Görevlisi Ebru Şahin, proje kapsamında yürütülecek çalışmaları ele aldı.
Mevlana Anadolu Lisesi ve Âdem İlkkılıç Ortaokulu’nda uygulanacak olan projede, Şahin ve okul öğretmenlerinin gönüllü olarak çalışacakları bildirildi.
Proje kapsamında, ev ziyaretlerinin yapılacağı, öğrencinin okul ve okul dışındaki çalışmalarının takip edileceği ve başarı-başarısızlık analizi yapıldıktan sonra çözüm yollarının geliştirileceği kaydedildi.
Proje ile; hedeflere ulaşabilmek için öğrencilere ihtiyaç duydukları her türlü alanda rehberlik yapılması, okul dışı ortamlarda öğretmenlerin öğrencilerle vakit geçirmesinin sağlanması ve akademik başarının önündeki engellerin ortadan kaldırılmaya çalışılacağı bildirildi. Elde edilecek sonuçlara göre, gönüllü olarak yapılan bu çalışmadan daha çok öğrencinin faydalanmasının sağlanacağı ifade belirtildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01VALİ CANALP "HARBİ ÇEVRECİ LAZIM"
- 02TEKNOKENT YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 03MİLLETVEKİLİ ODUNCU'DAN BELEDİYE PROJESİNE SERT ELEŞTİRİ
- 046 BİN 760 AİLE ÜCRETSİZ EKMEĞE KAVUŞUYOR
- 05CHP’Lİ TANRIKULU BATSO’YU ZİYARET ETTİ
- 06ŞAAB VADİSİ YOLU ASFALTLANDI
- 07OKULLARDA GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR
- 08KAÇAK YAPILARA GEÇİT YOK
- 09BATMAN’DA DÜNYA BARIŞ GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ
- 10EKMEN’DEN PETROLSPOR YÖNETİMİNE ZİYARET
- 11AK PARTİ’DEN HAFTALIK YÖNETİM TOPLANTISI
- 12BESO’DAN UMRE ZİYARETİ İÇİN ANLAŞMA
- 13GENÇLİKTEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE SICAK KARŞILAMA
- 14ÇAKAN “HUKUK DEVLETİ BAĞIMSIZ YARGIYLA MÜMKÜN”
- 15EKMEN BATMAN’DA TEMASLARDA BULUNDU
Henüz Yorum yok