
“BARIŞ UMUDUMUZU KAYBETMİYORUZ”
DEM Parti’de gerçekleşen bayramlaşma programında konuşan milletvekili Rüştü Tiryaki, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini vurguladı.
DEM Parti Batman İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı dolayısıyla DBP İl binası önünde bir bayramlaşma programı düzenledi. Programa DEM Parti Batman Milletvekilleri Rüştü Tiryaki ve Zeynep Oduncu Kutevi, DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır, DEM Parti Batman İl Eş Başkanları Songül Korkmaz ve Mustafa Mesut Tekik, DBP İl Eş Başkanları, TJA aktivistleri, Barış Anneleri inisiyatifi üyeleri ve partililer katıldı.
.jpg)
“BARIŞ UMUDUMUZU KAYBETMİYORUZ”
Bayramlaşma programının ardından konuşan DEM Parti Batman Milletvekili Rüştü Tiryaki, halkla bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirtti. “Bugün parti olarak DBP il binası önünde halkımızla bayramlaşıyoruz. Yüzlerce kişi ziyarete geldi, gelmeye de devam ediyor. Herkesin mutlu olduğunu görüyoruz. Umarım bu coşku bütün ülkeye yayılır. Türkiye zor bir süreçten geçiyor. Demokrasinin askıya alındığı bir dönemdeyiz. Büyükşehir belediye başkanları haksız uygulamalara maruz kalıyor, kayyum tartışmaları yapılıyor. Tüm bunlara rağmen, biz demokrasi ve barış umudumuzu kaybetmiyoruz” şeklinde konuştu.
.jpg)
“TARİHİ BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ”
DEM Parti Batman Milletvekili Zeynep Oduncu Kutevi ise, Türkiye’nin barış sürecinde kritik bir eşikten geçtiğini belirtti. “Bütün Türkiye’de en çok barışın konuşulduğu bir süreçten geçiyoruz. Barışın inşaa edilmesi için hep birlikte mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01NASIROĞLU “MERETO’YU HERKESİN GÖREBİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR”
- 02ÖZGÜRLÜK BULVARI’NDA YOL ÇİZGİ ÇALIŞMASINA BAŞLANDI
- 03TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI VE MOTOSİKLET KULLANICILARINA SIKI DENETİM
- 04MİLLETVEKİLİ RAMANLI, ANTALYA’DA TEMASLARDA BULUNDU
- 05NASIROĞLU “BATMAN’A TIP FAKÜLTESİ ŞART”
- 06TPAO İŞÇİLERİNDEN SERT TEPKİ
- 07EKMEN, “ADALETİN GÜVENİLİRLİĞİ %30’LARA DÜŞTÜ”
- 0872 BİN KİŞİYE ÜCRETSİZ SAĞLIK HİZMETİ
- 0914 MİLYON 744 BİN 596 MİLYON YOLCU TAŞINDI
- 10BESOB Başkanı Kaplan, “Uzun vadeli bir yapılandırma şart”
- 11BATMAN VAKFI KURULUYOR
- 12BALPINAR’DA 100 YILLIK SORUN ÇÖZÜLDÜ
- 13 “YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİ
- 14Batman Çayındaki balık ölümlerini meclis gündemine taşıdı
- 15Temizlik ekipleri sahada
Henüz Yorum yok