ASKON, BAŞKAN ÇAKAN’I AĞIRLADI
ASKON Batman Şubesi, Batman Baro Başkanı Abdulhamit Çakan’ı kahvaltı programında ağırladı.
ASKON Batman Şubesi Başkanı Selman Nasıroğlu, yönetim kurulu üyeleri ve iş insanları, Batman Baro Başkanı Av. Abdulhamit Çakan ile düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Programda, iş dünyasının karşılaştığı hukuki meseleler ele alındı; kurumlar arası dayanışmanın önemi vurgulandı.
“KURUMLARIN DAYANIŞMASI ŞEHRE GÜÇ KATAR”
Toplantının açılışında konuşan ASKON Batman Şube Başkanı Selman Nasıroğlu, Batman Barosu’nun kente katkı sunan önemli kurumlardan biri olduğunu belirterek “Bugün burada, hem Batman’ımızın değerli kurumlarından biri olan Baromuzun başkanıyla bir araya gelmekten, hem de bu güzel sofrada bir sohbet ortamı oluşturabilmekten dolayı çok memnunuz” dedi.
Konuşmasında kurumlar arası iş birliğinin şehir için taşıdığı öneme dikkat çeken Nasıroğlu “Şehrimizin daha adil, daha güçlü ve daha huzurlu bir yapıya kavuşmasında iş dünyasının olduğu kadar hukuk dünyasının da çok önemli bir yeri var. Bu birliktelikler de işte bu anlayışın bir sonucu” ifadelerini kullandı.
“AVUKAT SEÇİMİNİ DOSTLUKLA DEĞİL UZMANLIKLA YAPIN”
ASKON üyelerine hitaben bir konuşma yapan Batman Baro Başkanı Abdulhamit Çakan ise, davet için teşekkür ederek, Askon bizim için önemli bir kurum ve hep koordineli olarak çalıştığımızı belirtmek istiyorum. İş dünyasının hukukla kurduğu ilişkinin niteliğinin önemine dikkat çeken Başkan Çakan “Avukat tercihlerinde dost-ahbap ilişkisi yerine, alanında uzman ve tecrübeli isimlerin tercih edilmesi iş dünyasının lehine olur. Özellikle büyük ölçekli işletmelerin mutlaka bir avukatla çalışmalarını tavsiye ediyoruz” dedi.
ASKON üyelerinin hukukla ilgili sorularını da yanıtlayan Başkan Çakan, iş dünyasının karşılaştığı hukuki sorunlara dair görüşlerini paylaştı. Batman’da kurumlar arası iletişim ve dayanışmanın güçlenmesi gerektiğini belirterek “Batman’ın güçlü bir lobiye ihtiyacı var” dedi.
Toplantı, karşılıklı iyi dilekler ve iş birliği temennileriyle sona erdi.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 02RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 03ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 041 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 05"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 06ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 07Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 08Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 09Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 10DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 11HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 12BATMAN’DA GASTRO-KÜLTÜR DERNEĞİ KURULDU
- 13Batman Olay Gazetesi 10. Yayın Yılına Girdi
- 14HASTANE VE DOKTOR ATAMALARI MASAYA YATIRILDI
- 15BAŞKAN ÇETİN’DEN BAHÇELİ’YE ZİYARET




Henüz Yorum yok