‘Yüksekokul hayal olmasın’
Kozluk ilçesinde bir grup sivil toplum kuruluşu dört yıldır tamamlanan Kozluk Meslek Yüksek Okulu (MYO)ile ilgili bir araya gelerek yüksekokulun açılması için yetkililere çağrıda bulundu.
Kozluk ilçesinde söz sahibi bir kitle olan Sivil Toplum Kuruluşları ve esnaflar 2015-2016 eğitim-öğretim sezonuna yetiştirilmesi hedeflenen Kozluk Meslek Yüksekokulunun tamamlanmasına rağmen yıllardır eğitim-öğretime açılmamış olmasına tepki gösterdi. Grup sözcüsü Servet Barlık konu hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm Kozluk halkı mağdur durumdadır. Üçüncü Mezununu veren Kozluk Meslek Yüksekokulunun bina yapımı tamamlanmasına rağmen hala eğitim-öğretimin Batman’da yürütülmesine anlam veremiyoruz. Gençlerimiz yollarda heba oldu. Evinin önünde okumasına rağmen dört yıldır Batman’da okumak zorunda kalan öğrencilerimizin mağduriyetleri giderilmelidir.
‘YÜKSEKOKUL BİRAN ÖNCE AÇILSIN’
Batman Üniversitesi yetkilileri, konuyla ilgili olarak her dönem bu yıl kesin açılacak dedikleri Yüksekokul, atıl duruma düşmeden, verdikleri sözleri yerine getirmelerinin vakti geldi geçiyor. Söz konusu Kozluk Meslek Yüksekokulunun yeni sezonda eğitim-öğretime açılması için, tüm yetkililer ile birebir görüşme yapmak üzere Kozluk Esnafı ve STK’lar olarak görev almaya hazırız. Konu hakkında Milletvekilleri, Valilik ve Batman Üniversitesinden yetkililer ile görüşerek yüksekokulun açılmasını talep edeceğiz” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BELEDİYE OTOBÜSLERİNE ZAM
- 02EKİPLER YENİ YILA SAHADA GİRDİ
- 03BESO’DAN ALİKANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 04DİNÇ, VEFATININ 8. YILINDA DUALARLA ANILDI
- 05E-ARŞİV FATURA ZORUNLULUĞU 2027’YE ERTELENDİ
- 06MHP BATMAN İL BAŞKANI ÇETİN’DEN YENİ YIL MESAJI
- 07BATMAN VALİLİĞİ AÇIKLADI : EĞİTİME BİR GÜN DAHA TATİL
- 08Batman´da bir kafe´de çıkan yangında kafe kullanılamaz hale geldi
- 09KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI MASAYA YATIRILDI
- 10KAR LASTİĞİ OLMAYAN ARAÇLARA TRAFİĞE ÇIKMAYIN UYARISI
- 11YENİ YILA ZAMLA BAŞLADIK : EKMEĞE ZAM
- 12ÇİFTÇİ, “2026 ESNAF YILI OLSUN''
- 13KARLA MÜCADELE EKİPLERİ TEYAKKUZDA
- 14“2026 HEDEFİMİZ; GÜÇLÜ BATMAN, GÜÇLÜ TÜRKİYE”
- 15FAHİŞ FİYAT DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok