
Batman’da "Temiz Okul, Sağlıklı Okul" projesi
Sağlık Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı arasında yapılan “Beyaz Bayrak” işbirliği protokolü kapsamında Beyaz Bayrak almayı hak eden okullara belgeleri törenle verildi.
Kültür Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen törene Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçı, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vecheddin Acar, şube müdürü, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
Batman genelinde “Beyaz Bayrak” almayı hak eden 31 okul idarecisine Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Vecheddin Acar tarafından, Beyaz Bayrak, Prinç Levha ve sertifikaları verildi.
Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, “Eğitimli toplum aynı zamanda sağlıklı toplumdur. Sağlık Bakanlığımızın ve Milli Eğitim Bakanlığımızın bu protokol ile; eğitim kurumlarının, temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi, toplum sağlığının korunması ve geliştirilmesi, yaşam kalitesinin yükseltilmesi, yeterli eğitim almış nesiller yetiştirilmesi amaçlanmaktadır. İlimizde bu kadar ciddi oranda okulumuzun ‘Beyaz Bayrak’ hak etmiş olması beni çok sevindirdi. 73 okulun başvurduğu Beyaz Bayrak projesi değerlendirmesi sonucu Batman Merkezde 27, Beşiri ilçesinde 3 ve Sason ilçesinde 1 okul olmak üzere toplam 31 okulumuz 'Beyaz Bayrak' almayı hak etti.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01SİLAHLI SALDIR: 4 ÖLÜ
- 02BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KURSLAR
- 03KÜÇÜKLER MASA TENİSİNDEN BÜYÜK BAŞARI: BATMAN’IN GURURU
- 04KENT MEZARLIĞI ÇALIŞMALARI TAM HIZ İLERLİYOR
- 05Eczacılar Odası kongreye gitti
- 06ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VALİZİM HAZIR DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
- 07ÖZEL KURSLARDA HAKSIZ REKABET İDDİASI
- 08U14 VE U15 TAKIMLARINDAN FARKLI GALİBİYET
- 09“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ”
- 10BATMANLILAR DİJİBOARD’DA MAÇ HEYECANI YAŞADI
- 11USTABAŞI AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 12BAKAN GÖKTAŞ "55,7 MİLYON LİRALIK DOĞUM YARDIMI YAPILDI"
- 13“YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİNDE SEZON FİNALİ
- 14HOBİ BAHÇELERİNİN YIKIMI SÜRÜYOR
- 15Petrolspor’a Sağlık Desteği Yaşam Hastanesi’nden
Henüz Yorum yok