Başkan Durmaz’dan ‘Engelliler Haftası’ mesajı
HÜDA PAR Antalya İl Başkanı Muhammet Şerif Durmaz, ‘Engelliler Haftası’ münasebetiyle yaptığı açıklamada, engelli bireylerin yılın bir bütününde hatırlanması gerektiğini dile getirdi.
Engellilerin hak ettikleri saygıya ve imkâna kavuşmalarının insani ve vicdani bir mesele olduğunu belirten Durmaz, bu konuda herkesin sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Engelliler Haftası’nın her yıl 10 ile 16 Mayıs tarihleri arasında kutlandığını vurgulayan Durmaz, “Bu haftada engellilerin sorunları, sıkıntıları, talep ve beklentileri dile getiriliyor. Bizler HÜDA PAR olarak engellilerin sadece yılın belirli günlerinde değil, bir bütününde hatırlanmaları gerektiğini düşünüyoruz ve bunun için de bizler yılın bir bütününde engelli kardeşlerimizin yanında bulunmaya, onların sıkıntılarının çözümü konusunda üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz” dedi.
Engellilerin sorunlarının çözümünün gerekliliğinin altını çizen Durmaz, “Engelli kardeşlerimizin sorunlarının çözümü ve toplumda hak ettikleri saygıya ve imkâna kavuşmaları, bütün insani ve vicdani düşünen herkesin sorumluluğu altındadır. Bu duygu ve düşüncelerle ben 10 ile 16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası’nın hayırlara vesile olmasını, engelli kardeşlerimiz açısından sorunların çözümüne vesile olmasını diliyorum. Aynı şekilde hem engelli kardeşlerime hem de onların fedakâr ailelerine huzur dolu bir yaşam diliyorum” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01EVLENECEK GENÇLERE DESTEK
- 02ÖĞRENCİLERE BİLİM VE TEKNOLOJİ KONULU SEMİNER
- 03KÜTÜPHANELERDE BAŞARI ARTIYOR
- 04BÖLGEDE ANA SU HATTI YENİLENİYOR
- 05Batman Petrolspor Bayrakları Şehri Süslüyor
- 06YAŞLILARA SAYGI HAFTASI'NDA VEFALI BULUŞMA
- 07METRUK BİNALARA ASLA TAVİZ YOK
- 08GERÇEĞİ ARATMAYAN YANGIN TATBİKATI
- 09VALİ CANALP, BİLİM MERKEZİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
- 10VALİ CANALP’A ‘ORMAN HAFTASI’ ZİYARETİ
- 11İKİ PROTOKOL İMZALANDI
- 12PETROL CİTY, RAMAZAN’DA 1 MİLYON ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI
- 13BATMAN’DA YAĞMUR ALTINDA NEWROZ COŞKUSU
- 14AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 15KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU




Henüz Yorum yok