SALİH GÜNAYDIN İMAM HATİP LİSESİ£NE ZİYARET
İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran’a ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Veysel Direk ve Şube Müdürü Abdurrahim Kusen eşlik ettiler.
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Merhum Eğitimci Salih Günaydın’ın isminin verildiği Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesini ziyaret edip okul hakkında idarecilerden bilgi aldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Merhum Eğitimci Salih Günaydın hatırasına oluşturulan köşeyi ve Beste-i Kadim Dini Musiki sınıfını ziyaret edip okulda yapılan çalışmalar hakkında idarecilerden bilgi aldı.
Yaşamış olduğu sağlık problemleri sonrası 3 Ekim 2020 tarihinde vefat eden Merhum Eğitimci Salih Günaydın’ın ismi Fen ve Sosyal Bilimler Proje İmam Hatip Lisesine verildi.
Öğretmenlik mesleğine 1973 yılında öğretmen olarak başlayan ve 1975 yılında kurulan Batman İmam-Hatip lisesinde kurucu müdür olarak görev yapan Merhum Eğitimci Salih Günaydın, 1980-1982 yılları arası Batman İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 1993-1994 yıllarında Batman Lisesi Müdürlüğü, 1994-2000 yılları arası İmam Hatip Okulu Müdürlüğü görevlerinde bulundu.
Merhum Eğitimci Salih Günaydın’ın isminin bir okula verilerek yaşatılması ailesi, öğrencileri ve Batmanlılar tarafından memnuniyetle karşılandı.
.jpg)
İl Milli Eğitim Müdürü Kurtaran’a ziyaretinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Veysel Direk ve Şube Müdürü Abdurrahim Kusen eşlik ettiler. (Haber Merkezi)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 02TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 03BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 04BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 05SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI
- 06VEKİL RAMANLI “EĞİTİM SİSTEMİ KALIPLARDAN ARINDIRILMALIDIR”
- 07PARKLARA 694 OYUN GRUBU KAZANDIRILDI
- 08NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 09MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 10İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 11İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 12MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 13BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 14BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 15KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI




Henüz Yorum yok