BARO'DAN SUÇ DUYURUSU
BARO'DAN SUÇ DUYURUSU
Batman Barosu, geçtiğimiz günlerde Batman M tipi kapalı cezaevinde yaşanan yangın sonrası idari personel ve kolluk görevlileri hakkında ‘işkence, kötü muamele, hakaret ve görevi kötüye kullanma’ iddialarının soruşturulması için Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
Batman Barosu, geçtiğimiz günlerde Batman M tipi kapalı cezaevinde yaşanan yangın sonrası idari personel ve kolluk görevlileri hakkında ‘işkence, kötü muamele, hakaret ve görevi kötüye kullanma’ iddialarının soruşturulması için Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.
Baro’dan yapılan açıklama şunlar söylendi: “Batman M tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda başlatılan eylem ve sonrasında yaşandığı iddia edilen hak ihlalleri ve kötü muamele ile ilgili Batman Barosu Avukat Sedat Özevin İnsan Hakları Merkezi olarak yaptığımız çalışma tamamlanmış ve elde edilen bilgiler rapor haline getirilerek Baro Başkanlığına ve halkımızın bilgisine sunulmuştur.
Ayrıca Diyarbakır Barosu İnsan Hakları Komisyonu da aynı konuda bilgi almak üzere gerekli görüşmelerde bulunmuştur. İddialar doğrultusunda, idari personel ile kolluk görevlileri hakkında ‘işkence ve kötü muamele, hakaret ve görevi kötüye kullanma’ iddialarının soruşturulması için merkezimizce Batman Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DOĞA İÇİN KRİTİK EĞİTİM TOPLANTISI
- 02GAZETECİ TUNÇ'TAN "SUSMADIM" KİTABI
- 03"Okul güvenliği Türkiye’nin bir numaralı gündemidir"
- 04FIRAT “GÜVENLİK ZAAFI KABUL EDİLEMEZ”
- 05VALİ CANALP “TURİZMDE HAK ETTİĞİ NOKTAYA ULAŞACAĞIZ”
- 06İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 07242 PROJEYE 33,157 MİLYAR TL’LİK YATIRIM
- 083 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 09AMATÖRDE PLAY-OFF HEYECANI BAŞLADI
- 10HASTANE KAFETERYA VE BÜFELERE SIKI DENETİM
- 11NARKOTİKTEN NOKTA OPERASYON
- 12ÖN KULUÇKA PROGRAMI BAŞLADI
- 13AMATÖR KULÜPLERE 6,6 MİLYON TL DESTEK
- 14EKMEN’DEN MECLİS’TE ÇAĞRI
- 15KENTİN ÇEHRESİ AĞAÇLARLA DEĞİŞİYOR




Henüz Yorum yok