
DEVA'DAN HASANKEYF'E FAKÜLTE GİRİŞİMİ
TURİZM FAKÜLTESİ İÇİN 5 BİN İMZA!
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci ve Hasankeyf İlçe Başkanı Mehmet Emin Bulut, Batman'a kurulacak olan turizm fakültesinin Hasankeyf ilçesine yapılması için imza kampanyası başlattı.
YÖK tarafından Batman'a kurulması kararlaştırılan turizm fakültesinin Hasankeyf ilçesine kurulması gerektiğini belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Turizm açısından ülkenin en iyi noktalarından biri olacakken bir baraj uğruna heba edilen ilçemizde yaraları sarmak için ilimize kurulması planlanan turizm fakültesinin Hasankeyf'e kurulması büyük bir elzemdir. İlçedeki vatandaşlarımızın da bu yönde ciddi bir talebi bulunuyor. Antik kentimizde turizmi geliştirmek amacıyla her türlü yeni çalışmaya ihtiyaç olduğu çok açık. Özellikle ilçemizde eğitim ve istihdam açısından çok ciddi sorunlar yaşanıyor. Bu fakülte ile birlikte bu konudaki sorunları bir nebze olsun aşabilme fırsatımız var." ifadelerini kullandı.
.jpg)
EMİN BULUT
“KISA SÜREDE 5 BİN İMZAYA ULAŞTIK”
DEVA Partisi Hasankeyf İlçe Başkanı Mehmet Emin Bulut, YÖK tarafından Batman'a kurulması için onaylanan Turizm Fakültesinin Antik Kent Hasankeyf’e yapılması için imza kampanyası başlattıklarını belirterek, "YÖK tarafından Batman Üniversitesi'ne kazandırılan turizm fakültesinin Hasankeyf ilçemize kurulması için bir imza kampanyası başlattık. Özellikle ilçemizin ekonomisine ciddi katkı sağlayacak olan bu fakülte için altyapı konusunda da ilçemizin eksiklikleri büyük oranda giderilmiş durumda. Çok kısa bir süre olmasına rağmen ilgili kampanyamızda 5 bin imzaya ulaştık. Vatandaşlarımızın talebini içeren imzalarımızı YÖK ve Batman Üniversitesi Rektörlüğüne teslim edeceğiz." dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01İLUH DERESİ’NDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI
- 02SUÇ ORANLARI DÜŞTÜ, UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE SÜRÜYOR
- 03YAZ OKULLARI BİTTİ, GELSİN KIŞ OKULLARI
- 04BALIK AVCILIĞINA SIKI DENETİM
- 05BATSO’DAN RECEBANLILAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 06KUVEYT TÜRK’TEN BESO’YA ANLAŞMA ZİYARETİ
- 07HASANKEYF’TE DEPREM TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08“SASON BALI İLE GURUR DUYUYORUZ”
- 09SGK’DAN ÜST ÜSTE ZİRVE BAŞARISI
- 105375 PAKET SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
- 11BATMAN’DA 3 BİN YILLIK SIR GÜN YÜZÜNE ÇIKTI
- 12MİNİK ÖĞRENCİLERE VALİ’DEN SÜRPRİZ HEDİYE
- 13“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN EN BÜYÜK KALKAN AİLEDİR”
- 14PETROLSPOR'DA LİDERLİK KEYFİ 2-0
- 15NASIROĞLU “KAOS VE RANT ANLAYIŞINA PRİM YOK”
Henüz Yorum yok