
Batman'da Kutlu Doğum hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor
Batman Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Pazar günü saat 13.30’da yeni Otogar yanı Mevlit Alanında düzenleyecek olan Kutlu Doğum etkinliği için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
Batman halkını etkinliğe davet etmek amacıyla her eve Hz Muhammed'in hayatını anlatan 100 bin siyer kitabı dağıtarak etkinliğe davet eden platform üye ve gönüllüleri, şehir merkezindeki ve kırsaldaki tüm evleri dolaşıyor.
Platforma üye derneklerden Hira-Der, halkı Batman’da Pazar günü yapılacak olan Kutlu Doğum Mevlidine davet için anons araçlarını Batman sokaklarında dolaştırmaya başladı.
Batman Hira-Der önünden kalkan araçların üzerine “Alemlere rahmet Hz. Muhammed’e (sav) selamlar olsun, Vahdet ve Kardeşlik Rehberi Hz. Muhammed (sav) ve 24 Nisan Pazar saat 13.30 mevlüd alanı” yazan brandalar asıldı.
Çiçeklerle süslenen araçlar, Hira-Der önünden Cuma namazından önce hareket etti. Araçlar, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Kutlu Doğum etkinliğine kadar Batman'ı ve yakın köyleri gezecek.
Konuyla ilgili bilgi veren Hira-Der Genel Başkanı Mehmet Ali Rüzgar, “Peygamber Sevdalıları Platformu olarak her sene Kutlu Doğum etkinliği düzenliyoruz. Peygamber Sevdalıları olarak böyle büyük bir organizasyon yaptığımız zaman dernekler arası görev paylaşımı yapıyoruz. Bu görevlerden bir tanesi de anons arabalarının süslenmesi ve çıkmasıdır. Bunu da platforma üye Hira-Der olarak üstlendik.” şeklinde konuştu.
Rüzgar, “Aylar önce kutlu doğum hazırlıklarımıza başladık. Hazırlıkların son aşamalarına ulaşmış durumdayız. Arabalarımızı süsledik. Cuma, Cumartesi ve Pazar günü öğleye kadar tüm Batman Cadde ve sokaklarını hatta yakın çevredeki köyleri dolaşaraktan tüm halkı kutlu doğum etkinliğine davet edeceğiz. Tüm Batman halkını 7’den 70’e herkesi kutlu doğum etkinliğimize davet ediyoruz.” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 02SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 03BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 04VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 05“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 06Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 07BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 08İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
- 09BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
- 10ŞAHİN’DEN SUMUD FİLOSU’NDA ALIKONULANLARIN AİLELERİNE ZİYARET
- 11BATMAN’IN DÖNÜŞÜMÜ İÇİN ÇALIŞMALAR MASADA
- 12DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK MİTİNGİ DÜZENLENİYOR
- 13ÜÇYOL’A KADAR TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 1460 YILLIK EREN ÇİFTİNE DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETİ
- 15HAZIR GİYİM ALARM VERİYOR
Henüz Yorum yok