
TÜMSİAD Başkanı Biçici güven tazeledi
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Batman Şubesi 5. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek listeyle yapılan Genel Kurulda mevcut Başkan Kamil Biçici, yeniden şube başkanlığına seçildi.
Şube binasında yapılan Genel Kurula, TÜMSİAD Şube Başkanı Kamil Biçici, yönetim kurulu ve dernek üyeleri katıldı.
Kongrede açıklama yapan Kamil Biçici, hedeflerinden sapmadan çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Öncelikle bu göreve tekrar beni seçme teveccühünde bulunan üyelerimize şükranlarımı sunarım. TÜMSİAD 2005 yılından kurulduğu günden bugüne kadar çok yol kat etmiştir. Batman'da da 2011 yılından bu yana Genel Merkezle istişare halinde olarak tüzüğü doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmüştür. İnanç ve ilkelerinden taviz vermeden vizyon ve misyonu gereği yerel ve evrensel değerler sahip, azim ve kararlılıkla bütün insanlığa hizmet eden, dürüst, dinamik ve çalışkan, girişimci, gelişim açık, geleceğin dünyasında söz sahibi olan, dünyadaki ve tüm ülkelerde Türkiye'yi marka haline getirecek iş adamları kuşağı oluşturma hedefinden sapmadan çalışmalarını sürdürmüştür." dedi.
Konuşmasının devamında Biçici, şunları söyledi: "TÜMSİAD Türkiye'de KOBİ'lerin en büyük temsilcisi haline gelmiş olup, ekonominin belirleyici unsurlarından biri olan KOBİ'lerin sesi ve sözü olarak kurumsallaşmalarına önemli ölçüde katkı sağlamıştır. TÜMSİAD'ın köklü bir sivil toplum kuruluşu olduğunu, kente yol gösterici vazifesini bir adım ileri taşıyarak, gönül birliği içerisinde hep birlikte yolumuzda ilerleyeceğiz."
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 02SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 03BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 04VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 05“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 06Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 07BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 08İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
- 09BATMANLI TURİZMCİLER BÖLGE YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLDU
- 10ŞAHİN’DEN SUMUD FİLOSU’NDA ALIKONULANLARIN AİLELERİNE ZİYARET
- 11BATMAN’IN DÖNÜŞÜMÜ İÇİN ÇALIŞMALAR MASADA
- 12DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜK MİTİNGİ DÜZENLENİYOR
- 13ÜÇYOL’A KADAR TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 1460 YILLIK EREN ÇİFTİNE DÜNYA YAŞLILAR GÜNÜ ZİYARETİ
- 15HAZIR GİYİM ALARM VERİYOR
Henüz Yorum yok