"Batman'da 230 proje yürütülüyor"
Batman İl Koordinasyon Kurulu'nun 2017 yılı 2'nci dönem toplantısı Vali Ahmet Deniz başkanlığında gerçekleştirildi.
Valiliğin konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Batman'daki kamu kurumlarının müdürleri ve ilgili yetkililer katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Deniz, Batman'da yapılan ve devam eden kamu yatırımları hakkında açıklamalarda bulundu.
Batman'da yatırımcı kuruluşlar üzerinden yürütülen 230 projenin bulunduğunu belirten Deniz, "Bu projelerin toplam tutarı 3 milyar 503 milyon 399 bin TL'dir. Bu projeler için 2017 yılı 2'nci dönem itibariyle bir milyar 146 milyon 86 bin TL harcama yapılmıştır. 2017 yılında ayrılan ödenek tutarı 809 milyon 85 bin TL'dir. Bu ödeneğin 76 milyon 325 bin TL'si harcanmıştır. Yapılan harcamaya göre, proje genelinde nakdi gerçekleşme oranı yüzde 16,09, fiziki gerçekleşme oranı ise yüzde 29,95 olmuştur." dedi.
Deniz, yatırım programında bulunan 16 kuruluşa ait 230 projenin durumu hakkında bilgi vererek, 11 projenin bittiğini, 107 projenin devam ettiğini, 28 projenin ihale aşamasında olduğunu, 84 projenin henüz başlanamayan projeler arasında yer aldığını belirtti.
Vali Deniz, bu projelerin 29'unun tarım, 44'ünün ulaştırma, 4'ünün madencilik, 27'sinin eğitim, 43'ünün enerji, 19'unun sağlık, 8'inin yükseköğretim ve 56'sının bunun dışındaki kamu hizmetleriyle ilgili olduğunu ifade etti.
Toplantıda il ve ilçelerdeki sorunlar ile buralara yapılan yatırımlar masaya yatırılarak, görüş alışverişinde bulunuldu.
Kamu kurumlarının müdür ve yetkilileri tarafından hazırlanan yatırım ve projelerle ilgili raporlar Deniz'e sunuldu.
Toplantıya katılan kurumlar, yapılan ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında geniş kapsamlı bilgiler sundular.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN VE TATVAN ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU
- 02ÖĞRENCİ VE MEZUNLAR BİR ARADA
- 03MİNİK ÖĞRENCİLER İÇİN KUR’AN’A GEÇİŞ TÖRENİ
- 04ODUNCU: İNTİHARLAR VE KALP KRİZLERİ ARTIYOR
- 05CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN PETROLSPOR’U KUTLADI
- 06RUHSATSIZ SİLAH OPERASYONU: 2 KİŞİ TUTUKLANDI
- 07ŞANSİ “70 BİN ÜYEMİZİN TAMAMINA ULAŞACAĞIZ”
- 08BARAJLAR İÇİN ALARM
- 096 GOLLÜ MAÇTA KAZANAN ÇIKMADI
- 10TÜM BİRİMLER TEYAKKUZDA!
- 11PETROLCİTY’DE BÜYÜK ÇEKİLİŞ
- 12ŞEYH SÜLEYMAN BAĞDU DAVASI KARARA BAĞLANDI
- 13Batman Çayı’na giren 2 çocuktan biri boğuldu
- 14ŞEHİR GİRİŞLERİNDE ÇEVRE VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI
- 15TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”




Henüz Yorum yok