Umut Kervanı’ndan evi yanan aileye şefkat eli
Geçtiğimiz günlerde Batman merkez İluh Mahallesi 640. sokak No 2’de ikamet eden 8 nüfuslu Vecide Demir’in evinde yangın çıktı. Çıkan yangın sonucu mağdur olan aileye Umut Kervanı tarafından yardım eli uzatıldı.
Evleri tamamıyla yanan ve eşyaları kullanılmaz hale gelen mağdur ailenin evini tadilat eden Umut Kervanı, ayrıca aileye ev eşyası ile gıda yardımında da bulundu.
“Evin tamamını boyattık, pencerelerini değiştirdik”
Yapılan yardım ile ilgili bilgi veren Umut Kervanı Batman yetkililerinden Faysal Rüzgar, “Geçtiğimiz günlerde evi yanan Vecide Demir ablamızın evini görmek için komisyonumuzla birlikte ziyaret ettik. Evin tamamen yandığını gördük. Ev eşyaları kullanılamaz hale gelmişti. İnşaat ustalarımızla görüştük. Tamir yapılacak yerleri yaptırdık. Evin tamamını boyattık. Pencerelerini değiştirdik. Kapıların bir bölümünü onardık. Ev ihtiyaçlarını da karşılamak üzere ev eşyalarını temin ettik. Gıda ihtiyacını karşılamak için hazırladığımız gıda kolilerini verdik.” dedi.
Aile hâlâ yardıma muhtaç
İmkânları ölçüsünde yardım yaptıklarını fakat ailenin hâlâ yardıma muhtaç olduğunu sözlerine ekleyen Rüzgar, hayırseverlere çağrıda bulunarak şunları söyledi: “Ailenin çocukları fındıklardan döndüklerinde onlara giyim yardımında da bulunacağız. Bu aile bizde kaydı bulunan mağdur bir ailedir. Mevsimlik işçiler olarak fındıklara da giden bir ailemizdir. Hayırseverlerden beklentilerimiz bu gibi mağdur ailelere yardım eli uzatmalıdır.”
Evlerinin tamamının yandığını, yangın sonrası evde kullanılacak hiçbir eşyanın kalmadığını belirten Vecide Demir, kendilerine yardım elini uzatan Umut Kervanı’na teşekkürlerini iletti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 03İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 04TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 05BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ
- 06TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 07İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 08KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 09400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 10Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 11KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 12“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 1313 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 14BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 15YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE




Henüz Yorum yok