VALİ ŞAHİN "KAÇAK BİNALARA ÇİVİ ÇAKTIRMAM
Vali Şahin’den çarpıcı açıklamalar
Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Ercan Atay Başkanlığı’ndaki Batman Çalışan Gazeteciler Derneği’nin Cumartesi Buluşmaları’na konuk oldu. Vali Şahin, Mezopotamya Otel’de gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda dernek üyesi gazete ve haber ajanslarının sorularını yanıtladı.
.jpeg)
KAÇAK BİNALARA ÇİVİ ÇAKTIRMAM
7 Kasım 2018 tarihinde Batman’a Vali olarak atanan ve Batman’daki görev süresinin 2. yıldönümünde gazetecilerle buluşan Vali Şahin “Kaçak binalara hem ceza yazıyoruz hem yıkıyoruz. Biz insanların hayatını kurtarıyoruz. Bugüne kadar 35 kaçak bina yıktık. Kendi dönemimde kararlıyım, bir çivi çaktırmam” dedi.

EN BÜYÜK SORUN İMAR
Batman’ın en büyük probleminin imar olduğunu belirten Vali Şahin “Şehir çok dinamik. Türkiye’de olmayan güzelliklere sahip. Düzenli nüfus artışı var. Sermaye var, girişimci ruh var. Genç nüfus var. Geleceğe umutla bakan bir şehir. Bu şehrin önünü açmak, imarlarla olur” dedi.
ANIZ YANGINLARINA KARŞI TÜM GÜCÜMLE MÜCADELE ETTİM
Anız yangınlarına ilişkin konuşan Vali Şahin “Anız yangınlarına karşı tüm gücümle uğraştım. Geçen sene epey başarı aldık. Ama bu sene istediğimiz verimi alamadık. Silvan bata olmak üzere komşularımız bizi duman altı etti. Silvan’da, Bismil’de idarecilerle sürekli görüşüyoruz. Empati yapamıyorlar çünkü. Karşı tarafa zarar vermeme algısı yok. Bu sorunla yılmadan, usanmadan mücadele ediyoruz” dedi.
İLUH’LA İLGİLİ PROJEMİZİ BAKANA SUNDUK
İluh Deresinin ıslah sorunu hakkında konuşan Vali Şahin “İluh’la ilgili projemiz var, geniş bir bulvar yapıp, derenin suyunu berraklaştırıp, çevresini geniş bantla çevirmek. İluh’a hudutta olan Türkiye Petrolleri bize kendi arazisinden 5–10 metre yer verirse, dereyi ortamıza alıp, bir yol hattı çizebiliriz. Sakatatçılar Çarşısında büyük bir dönel kavşak ve meydan olur. Oradan çıkan bir araç, bu yolu kullanarak Cumhuriyet Meydanına ulaşabilir. İşlek bir yol olur. Bu taslağı Bakanımız olumlu gördü. Sakatatçılar Çarşısı yukarısında da TOKİ alanları oluşturmamızı istedi. Hazırlıklara başlıyoruz ama bunlar hemen olacak işler değil. Orada 500 yataklı bir devlet hastanesi ve stadyumu düşününce, oradaki yapılar değer kazanacak” dedi.
BATMAN DESTANSI MÜCADELE VERİYOR
Batman’da koronavirüs vakalarını değerlendiren Vali Şahin “Batman sağlık teşkilatı başlata olmak üzere tüm kuruluşlarımızla birlikte gerçekten destansı bir mücadele veriyor. Batman, bölgesinde en iyi illerden biri. Ağustos ayında kötü gittik, yüksek rakamlar vardı. Fakat yoğun çaba ve gayretle rakamları azalttık. Kamu kuruşlarımız, valilik, öğretmenler, imamlar, emniyet, hepsi destansı bir mücadele veriyor. Bu başarıda emeği geçen personeller için madalya törenimiz olacak” dedi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “TURİZMDE HAK ETTİĞİ NOKTAYA ULAŞACAĞIZ”
- 02İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 03242 PROJEYE 33,157 MİLYAR TL’LİK YATIRIM
- 043 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 05AMATÖRDE PLAY-OFF HEYECANI BAŞLADI
- 06HASTANE KAFETERYA VE BÜFELERE SIKI DENETİM
- 07NARKOTİKTEN NOKTA OPERASYON
- 08ÖN KULUÇKA PROGRAMI BAŞLADI
- 09AMATÖR KULÜPLERE 6,6 MİLYON TL DESTEK
- 10EKMEN’DEN MECLİS’TE ÇAĞRI
- 11KENTİN ÇEHRESİ AĞAÇLARLA DEĞİŞİYOR
- 12TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN TOPLUMU BİLİNÇLENDİRME ŞÖLENİ
- 13GÖÇER HAYVANCILIK İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI
- 14BATMAN'A KÖFTE İSTASYONU
- 15PETROLSPOR 1. LİG’E DEMİR ATTI




Henüz Yorum yok