KISITLAMA SÜRESİNCE ULAŞIM AKSAMAYACAK
Batman Belediyesi, yasak süresince hizmete devam etti
Batman Belediyesi ekipleri, korona virüs salgını dolayısıyla ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağında, hem evlerinde kalan vatandaşlar hem de sokaktaki hayvanlar için aralıksız çalıştı.
Batman Belediyesi ekipleri, korona virüs salgını dolayısıyla ilan edilen 2 günlük sokağa çıkma yasağında, hem evlerinde kalan vatandaşlar hem de sokaktaki hayvanlar için aralıksız çalıştı.
İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelgede, tüm Türkiye de 4 Aralık saat 22.00 ile 7 Aralık saat 05.00 arasında 56 saat süreyle sokağa çıkma yasağı uygulanacağı bildirildi. Batman 'daki vatandaşlar da korona virüs salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağında evlerine çekildi.
Batman Belediyesi ekipleri ise teyakkuza geçirilerek, yasak süresince hem evlerdeki vatandaşları hem hayvanları hem de sokakları yalnız bırakmadı.

GÖREVLİLER İÇİN ULAŞIM AKSAMADI
Kamu görevlilerinin şehir içi ulaşımı sağlandı. Batman Belediyesi, bünyesindeki toplu taşıma araçlarını sokağa çıkma yasağında kamu görevlilerinin hizmetine sunuldu. Başta güvenlik ve sağlık olmak üzere kamu düzeninin sağlanmasında görevli kamu görevlilerinin şehir içi ulaşımları, Batman Belediyesinin otobüsleriyle sağlandı. Yasak başlamadan sefer saatlerini resmi web sayfasından paylaşan Batman Belediyesi, sosyal medya hesaplarından da bilgilendirmede bulundu. Yasağın sürdüğü 2 günlük süreçte, otobüs şoförleri, kamu görevlileri için direksiyon başındaydı.

VETERİNER EKİBİ İŞ BAŞINDA
Veterinerlik ekipleri iş başındaydı.
Batman Belediyesi veterinerlik ekipleri sokakta hasta ve rahatsızlanan sokak hayvanlarına müdahale ettiler.
Yılın her dönemi kentteki can dostları yalnız bırakmayan belediye ekipleri, sokağa çıkma yasağı sürecinde de hayvanların yanında oldu. (Alican Atak)

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01GAZETECİ TUNÇ'TAN "SUSMADIM" KİTABI
- 02"Okul güvenliği Türkiye’nin bir numaralı gündemidir"
- 03FIRAT “GÜVENLİK ZAAFI KABUL EDİLEMEZ”
- 04VALİ CANALP “TURİZMDE HAK ETTİĞİ NOKTAYA ULAŞACAĞIZ”
- 05İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 06242 PROJEYE 33,157 MİLYAR TL’LİK YATIRIM
- 073 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 08AMATÖRDE PLAY-OFF HEYECANI BAŞLADI
- 09HASTANE KAFETERYA VE BÜFELERE SIKI DENETİM
- 10NARKOTİKTEN NOKTA OPERASYON
- 11ÖN KULUÇKA PROGRAMI BAŞLADI
- 12AMATÖR KULÜPLERE 6,6 MİLYON TL DESTEK
- 13EKMEN’DEN MECLİS’TE ÇAĞRI
- 14KENTİN ÇEHRESİ AĞAÇLARLA DEĞİŞİYOR
- 15TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN TOPLUMU BİLİNÇLENDİRME ŞÖLENİ




Henüz Yorum yok