Otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 3 yaralı
Batman’da bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada 21 yaşındaki bir genç ölürken, 3 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 12.00 sıralarında Kuyubaşı (Cegeluwe) köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Batman merkezden köye gitmekte olan Sinan Arslanoğlu (22) yönetimindeki 34 YL 6490 plakalı otomobil, sürücüsünün virajı alamayıp direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.
Taklalar atarak yaklaşık 40 metrelik şarampole yuvarlanan otomobil içerisindeki S.K., S. A., M.V. ile F.K. yaralandı. Yaralılar kazayı gören köylülerin yardımıyla, otomobilin içerisinden çıkarıldı.
Haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılardan 3’ü ambulanslarla Batman Bölge Devlet Hastanesine, durumu ağır olan 21 yaşındaki Fatih Kurtay ise kentteki özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Durumu ağır olan yaralı Fatih Kurtay, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kurtay’ın cenazesi otopsi işlemleri için Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Otomobilin kullanılmaz hale geldiği kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Köy yolunun çok tehlikeli olduğunu ve daha kötü kazaların da yaşanabileceğini söyleyen köy sakinlerinden Faysal Gönülaçar, yetkililerin buna önlem alması gerektiğini belirtti.
Gönülaçar, “Sürekli kazayla burun burunayız. Çok keskin bir virajımız var ama bir levha dahi yok. Yetkililerden bu yolu düzeltmelerini istiyoruz. Her an her şey olabilir. Biz arabamızla geçtiğimiz zaman o tehlikeyi yaşıyoruz. Bugün de araba kazası oldu. Onun için bir an evvel yolumuzun yapılmasını istiyoruz.” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP “ÇOCUKLAR, ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK GÜVENCESİDİR”
- 02TAŞKIN RİSKİNE KARŞI TARİHİ ADIM!
- 03BEŞPINAR’A ULAŞIM YENİDEN AÇILDI
- 04BAKAN TEKİN’E ZİYARET
- 05SASON’DA ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ AKADEMİK DESTEK BAŞLADI
- 06VEKİL RAMANLI “EĞİTİM SİSTEMİ KALIPLARDAN ARINDIRILMALIDIR”
- 07PARKLARA 694 OYUN GRUBU KAZANDIRILDI
- 08NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 09MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 10İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 11İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 12MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 13BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 14BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 15KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI




Henüz Yorum yok