SALİH GÜNAYDIN İSMİ OKULA VERİLDİ
Salih Günaydın İsmi İmam Hatip Lisesi'ne Verildi
Kanser hastalığından vefat eden Batman’ın tanınmış kanaat önderlerinden ve İmam Hatip Lisesi eski Müdürü Salih Günaydın’ın (75) ismi Batman’da bir okula verildi.
AHDE VEFA ÖRNEĞİ
Batman’da 3 Ekim 2020 yılında yakalandığı kanser hastalığından aniden fenalaşması sonucu vefat eden Batman İmam Hatip Lisesi Kurucu Müdürü ve ilin tanınan kanaat önderlerinden Salih Günaydın’ın ismi. Objektif Gazetesinin "Ahde Vefa Çağrısı" manşetli haberinin ardından. “Batman Salih Günaydın Anadolu İmam Hatip lisesi” olarak bir imam hatip okuluna verildi.
GÜNAYDIN AİLESİNDEN YETKİLİLERE TEŞEKKÜR
11.jpg)
Konuyla ilgili duygularını dile getiren Günaydın’ın yeğeni Mehmet Emin Günaydın, emeği geçen herkese teşekkür etti. Salih Günaydın’ın isminin okula verilmesini memnuiyetle karşıladıklarını ifade eden Günaydın, şunları söyledi: “Gençlerin kamplara bölündüğü zor süreçte öğrencilerine ışık olan Salih Günaydın, yaşamış olduğu sağlık problemleri sonrası 3 Ekim 2020 tarihinde vefat ederek Hakkın rahmetine kavuşmuştu. Vefalı öğrenci, sevenleri ve Batman Objektif Gazetesinin yaptığı "Ahde Vefa Çağrısı" Başlıklı haberi ve girişimler sonucu Batman İlçe Milli Eğitim Müdürü, İmam Hatip Lisesi Müdürü ve Batman Lisesi Müdürü görevlerinde bulunan Salih Günaydın’ın isminin bir okula verilerek yaşatılması ailesi, öğrencileri, sevenleri ve Batmanlılar tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. Bu çalışmanın yürütülmesinde emeği geçen Valimiz Hulusi Şahin’e, Milletvekili Ziver Özdemir’e, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’a, Batman Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan’a, Eğitim Bir-Sen yönetimine, imam hatip lisesi mezunlarına, Batman Lisesi mezunlarına, ayrıca sivil toplum örgütlerine katkılarından dolayı Günaydın ailesi olarak teşekkür ederiz.” dedi. (Haber Merkezi)

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN TOPLUMU BİLİNÇLENDİRME ŞÖLENİ
- 02GÖÇER HAYVANCILIK İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI
- 03BATMAN'A KÖFTE İSTASYONU
- 04PETROLSPOR 1. LİG’E DEMİR ATTI
- 05BATMANDA TEFECİLERE OPERASYON: 8 KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI
- 06ZEHİR TACİRLERİ BATMAN'A GİRMEDEN YAKAYI ELE VERDİ
- 07BATMAN PETROL SPOR MAÇI MEYDANDA CANLI İZLENECEK
- 08BATMAN'DA ASAYİŞ OLAYLARINDA DÜŞÜŞ
- 09TRAFİKTE DÜZEN VE GÜVENLİK İÇİN ORTAK ÇALIŞMA
- 10BATMAN MERKEZLİ 6 İLDE DÜZENLENEN ORGANİZE YASA DIŞI BAHİS OPERASYONUNDA 16 ŞÜPHELİNİN TAMAMI TUTUKLANDI
- 11HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 12BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 13İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 14TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 15BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ




Henüz Yorum yok