TALEPLERİ TEK TEK YERİNE GETİRİLİYOR
MAHALLE BULUŞMALARI’NDA İSTENEN AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE TALEPLERİ TEK TEK YERİNE GETİRİLİYOR
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ten, Mahalle Buluşmaları sırasında çocuk ve engelli yakınları tarafından istenen engelli sandalye talepleri tek tek yerine getiriliyor.

Batman Belediyesi, kent genelinde kurduğu akülü şarj istasyonları, görme ve işitme engelli vatandaşlara yönelik proje çalışmalarının yanı sıra yürüme engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye desteğini sürdürüyor. Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine kadar götürdüğü tekerlekli sandalyeler, engelli bireyleri olduğu kadar ailelerini de mutlu ediyor.
Son Mahalle Buluşmaları sonrası 5 vatandaşımıza tekerlekli sandalye, 4 vatandaşımıza da akülü tekerlekli sandalyenin ücretsiz olarak verildiğini duyuran Batman Belediyesi, kent genelinde bulunan tüm engelli vatandaşların yanında olduğunu ve bu yardımların aralıksız devam edeceği müjdesini verdi.
Gündüz Çifti Mutluluklarını Paylaştı
Batman Belediyesi, eşinin fiziksel durumundan dolayı akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunan Şehmus Gündüz isimli vatandaşın talebine de olumlu yanıt verdi.
Batman’ın tanınan ve sevilen siması Şehmus Gündüz, sosyal medya aracılığıyla eşi Rıfa Gündüz’ün yürümekte zorlandığını, fiziksel özelliğinden dolayı da yaşamında sorunlar yaşandığını belirtmişti.
Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’in talimatı üzerine harekete geçen Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Rıfa ve Şehmus Gündüz çiftini evlerinde ziyaret ederek çiftin müracaatını olumlu yönde değerlendirdi. Akülü Tekerlekli Sandalyenin kendilerine teslim edilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gündüz ailesi, evlerinin bulunduğu sokakta kısa bir tur atarak sevinçlerini Batmanlılarla paylaştı.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok