Batman Üniversitesi Rektörü Durmuş, öğrencilerle iftarda buluştu
Erasmus programı kapsamında Polonya’da çeşitli ziyaretlerde bulunduktan sonra Batman’a dönen Batman Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Aydın Durmuş, Batman’da iftarını öğrencilerle açtı.
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs’te Batman Belediyesi’nin katkılarıyla Kızılay Batman Şubesi tarafından düzenlenen iftar programına Rektör Durmuş’un yansıra Rektör Yardımcısı Gülriz Kozbe, üniversite personeli ve öğrenciler katıldı.

İftar programında konuşan Rektör Durmuş, “Bu Ramazan Batman’daki ilk iftarımı ailemin bir parçası olarak gördüğüm öğrencilerimle açmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Göreve başladığım ilk günden itibaren dile getirdiğim gibi, bizim bütün çalışmalarımızın odak noktasında siz kıymetli öğrencilerim yani evlatlarım var. Üniversitemizde okuyan 15 bin öğrencinin hepsi benim evladımdır. Kıymetli öğrenciler! sizler bu ülkenin umudusunuz. Bu vatan sizlerin omuzları üzerinde muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkacaktır. O nedenle çok çalışmalısınız. Dersliklerde ve okuma salonlarında sizleri çalışırken gördüğümde çok mutlu oluyorum. Evlatlarım okuyor, çalışıyor diye çok seviniyorum. Sizler çalıştıkça, başarılı oldukça bu ülke yükselmeye devam edecektir ve hiçbir güç bizi durduramayacaktır.” dedi.
Ramazan boyunca öğrencilerin Merkez Kampüs’te iftarlarını açacağını belirten Durmuş, “Bu imkânı oluşturan ve desteklerini hiçbir zaman üniversitemizden esirgemeyen Batman Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’a çok teşekkür ederim. Kızılay Batman Şube Başkanı Ali Tezdiğ’e de katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederim” diye konuştu.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Kültür ve lezzet buluşması
- 02BAYRAM BOYUNCA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ
- 036 BİN HANEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 04İHD,738.kez sahaya indi
- 05İŞÇİLERİN İKRAMİYESİ YATIRILDI
- 06KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 07KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 08SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 09Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 10SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 11DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 12BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 13BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 14DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 15''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''




Henüz Yorum yok