“Bölgenin normalleşmesi gerekiyor”
“Bölgenin normalleşmesi gerekiyor”
Basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, “Önümüzdeki süreçte bölge normalleşmesi gerekiyor. O dönemin şartlarında çözüm sürecinde belli bir aşamaya kadar gelindi ama maalesef bazı şeylere takılıp akamete uğradı” dedi.
.jpg)
“CESUR DURMAMIZ GEREKİYOR”
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, basın mensuplarıyla bir araya gelerek ülke ve Batman gündeminin yanı sıra parti çalışmaları hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Partilerinin inkar ve asimilasyon politikalarına karşı çıktığını kaydeden Başkan Şansi, “O dönemin şartlarında çözüm sürecinde belli bir aşamaya kadar gelindi ama maalesef bazı şeylere takılıp akamete uğradı. Önümüzdeki süreçte bölgenin normalleşmesi gerekiyor. Ama kimse bunu geçen seferki gibi şehirlerimizi silahlarla, bombalarla doldurmaya ve gençlerimizi kandırmaya hakkı yok. Buna da hiç birimizin de müsaade etmemesi gerekir. Halen gençlerimizin dağa çıkarmasını da kabul etmememiz lazım. Halen birilerinin kapısına pusula bırakılmasını da kabul etmememiz lazım. Bunların da karşısında sonuna kadar cesurca durmamız lazım. Maalesef birileri halen esnafımızın kapısına pusula bırakıyor. Bunlar aslında çözüm sürecini akamete uğratacak, zarar verecek ve engel olacak adımlardır” diye kaydetti.
“KÜTÜPHANE YAPIMLARINI DURDURDULAR”
Batman Belediyesi’nin bazı projeleri durdurduğu ve iptal ettiği yönündeki soruları yanıtlayan Başkan Şansi, “İlçelere veyahut başka yerlere gidecek öğrencilerin servisleri durduruldu. Askıda Yemek Projesi, taziye yemekleri iptal edildi. Batman, Türkiye’deki en borçlu belediyeler arasında değildir. Belediyenin borçlu olması projeleri durdurması anlamına gelmiyor. Çocuklarımız bodrumlarda, etüt salonlarında çalışıyor. 4 kütüphane yapılıyordu, bunlar da durduruldu” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok