"Hayırseverlerin desteği arttıkça muhtaçların yüzü de gülecektir"
Kurban Bayramı'nda yaptıkları yardım faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan Batman Umut Kervanı Başkanı M. Ali Işık, ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti ulaştırarak bir nebze de olsa yüzlerin tebessüm etmesine vesile olduklarını söyledi.
Kurban Bayramı'nda yüzlerce üye ve gönüllüleriyle kentteki muhtaç ailelere kurban eti ulaştırmak için yoğun çaba sarf ettiklerini vurgulayan Işık, sadece bayramlarda değil, yılın tüm zamanlarında fakir, mağdur ve muhtaçların umudu olmaya devam edeceklerini kaydetti.
Işık, "Kurban Bayramı'ndan önce fakir, mağdur ve muhtaçlara yılda bir sefer olsa dahi evine kırmızı et girsin diye çaba sarf ettik. Üye ve gönüllerimizle beraber hummalı bir çalışma yürüttük. Kurbanlıkların alımı için komisyonlar kurduk. Bu kurmuş olduğumuz komisyonlarımız Türkiye’nin Doğu illerinde çeşitli temaslarda bulundular. Bu temasları neticesinde en iyi kurbanı en iyi şekilde en iyi fiyatla nasıl alabiliriz çalışması yürüttük ve bunun neticesinde kurbanlık alımımız gerçekleşmiş oldu." diye konuştu.
Hayırseverlerin vekâletleri doğrultusunda kestikleri kurbanları fakir ve muhtaçlara ulaştırdıklarını aktaran Işık, "Kurban bayramı süresince ortalama 600 küçükbaş kurban kesimimiz gerçekleşmiş oldu. Tabi kesmiş olduğumuz kurbanlarımız hayırseverlerin desteğiyle, bize vekâletleri vermeleriyle bu kurbanları kesmiş olduk. Vekâlet doğrultusunda kestiğimiz kurbanları kimisi 3’te bir payını aldı, kimisi medreselere kurbanlarının ulaşması için bizi vekil kıldılar. Biz de kurbanlarını medreselere ulaştırdık. Yine aynı şekilde hayırseverler geri kalan paylarını da Kurban Bayramı süresi içerisinde yüzlerce üye ve gönüllerimizle beraber bu kurbanları fakir, mağdur ve muhtaç ailelere ulaştırdık." dedi.
"Hayırseverlerin desteği arttıkça muhtaçların yüzü de gülecektir"
Fakir ve muhtaçlara yardımda bulunmak isteyen hayırseverlere çağrıda bulunan Işık, son olarak şunları söyledi: "Hayırseverlerden desteklerini bizden esirgememelerini talep ediyoruz. Sadece belirli bir dönemde fakir ve muhtaçları hatırlamayalım. Sürekli bu insanlar muhtaçtırlar. İsterlerse hayırseverlerde kendileri gelip bize iştirak edebilirler. İsteğimiz hayırseverlerin desteklerini devam ettirmesidir. 2017 yılı Kurban Bayramı'nda dağıttığımız kurban paketleri toplamda 3 bin 500 aileye ulaştırıldı. Biz hayırseverler ile muhtaçlar arasında köprü vazifesi görmeye devam edeceğiz. Fakir, mağdur ve muhtaçların umudu olmaya devam edeceğiz. Hayırseverlerin desteği arttıkça bilsinler ki fakir, mağdur ve muhtaçların yüzü de gülecektir.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KURBAN BAYRAMI TEDBİRLERİ MASAYA YATIRILDI
- 02KAPLAN'DAN ''YEREL ESNAFA DESTEK'' ÇAĞRISI
- 03SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 04Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 05SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 06DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 07BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 08BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 09DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 10''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 11HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 12HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 13KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 14ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 15BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI




Henüz Yorum yok