"TEMEL İHTİYAÇLAR BİLE ALINAMIYOR"
MÜJDECİ "TEMEL İHTİYAÇLAR BİLE ALINAMIYOR"
DEVA Partisi Batman İl Başkanı Av. Melik Müjdeci, iğneden ipliğe gelen zamlar ile vatandaşın temel ihtiyaçlarını bile almakta büyük güçlük çektiğini belirtti.
Batman'da bir dizi esnaf ziyaretinde bulunan DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Market raflarındaki etiketler günlük olarak değişmeye başladı. Maalesef vatandaşlarımız çoluğunun çocuğunun boğazından kısmaya başladı. 20 yıldır ülkeyi yöneten iktidar; bütün kazanımlarımızı yerle bir etti. Elektrik, doğalgaz, kira artışı, gıda ve akaryakıttaki fahiş artışlar gibi iktidarın uzun süredir kontrol altına alamadığı bu temel ihtiyaçlar vatandaşın canını yakmaya devam ediyor. Vatandaşımız artık yaşamıyor, sadece hayatta kalmak için çaba ortaya koyuyor. Vatandaşımızın sesine adeta kulak tıkanmış durumda. Ekim ayında dolar 10 lirayken akaryakıt da 7 liraydı. Şimdi dolar 13 lira ama akaryakıt 16 liraya yaklaştı. Bunun mantıklı bir açıklaması olabilir mi? Asgari ücrete yaptıkları zam daha çalışanların cebine girmeden buhar oldu gitti. 2 kişilik bir aileyi bile yönetmek için planlamaya, stratejiye ihtiyaç varken 84 milyonu günlük tartışmalarla bilimden, stratejiden ve öngörüden uzak bir tutum ile yönetmeye çalışmalarının bedelini vatandaşımız ödüyor." dedi.
"VATANDAŞ YÜKSEK PAHALILIK ALTINDA EZİLİYOR"
Pahalılığın akılalmaz noktalara geldiğini belirten DEVA Partisi Batman İl Başkanı Melik Müjdeci, "Türkiye'de durumundan memnun olan tek bir grup bile yok. Öğretmeni, doktoru, işçisi, emeklisi, esnafı, çiftçisi adeta yüksek pahalılık altında eziliyor. Ülkemizde çalışanların büyük çoğunluğu yapılan son zamlar ile birlikte yoksulluk sınırının altında kaldı. Çalışanların yarısından fazlası ise açlık sınırında yaşıyor. Bugün Türk Lirasının dünyanın en kıymetsiz para birimleri arasına girmesinin tek sorumlusu, kötü yönetimdir." ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01SASON'DA ARICILARA BÜYÜK DESTEK
- 02Belediyeden Vergi Ödemesi Uyarısı : Son Gün 31 Mayıs
- 03SASON'DA JANDARMADAN HIRSIZLIK UYARISI
- 04DURDURULAN ARAÇTAN 20 KİLO SHUNK ÇIKTI!
- 05BAŞKAN KAPLAN, TESK GENEL BAŞKANINI ZİYARET ETTİ
- 06BATSO’DA KADIN GİRİŞİMCİLERE E-TİCARET VE HİBE DESTEĞİ SEMİNERİ
- 07DEV SİBER OPERASYONDA 88 TUTUKLAMA
- 08''SESSİZ KALIRSAK GELECEĞİMİZİ KAYBEDECEĞİZ''
- 09HAŞERELERE KARŞI GECE GÜNDÜZ İLAÇLAMA
- 10HASANKEYF BAHAR ŞENLİKLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
- 11KAPLAN “HUZUR ORTAMI EKONOMİK KALKINMANIN ÖNÜNÜ AÇACAKTIR”
- 12ENGİN KARTAL'DAN ''SON ADIM''
- 13BAYRAM ÖNCESİ OTOGAR DENETİMLERİ SIKILAŞTIRILDI
- 14YEŞİLAY BATMAN ŞUBESİNDEN VALİ CANALP’A ZİYARET
- 15DİCLE ELEKTRİK'TEN KESİNTİSİZ ENERJİ ATAĞI




Henüz Yorum yok