SASON ÇİLEĞİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
SASON ÇİLEĞİ GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Tarım ve Orman Bakanlığının ülke genelinde ‘Coğrafi İşaret Almış Tarımsal Ürünlerin Tanıtımı ve Farkındalığının Artırılması Projesi’ kapsamında Ankara’da İlimize ait Coğrafi İşaretli Sason Çileğinin Tanıtım Organizasyonu düzenlendi.
Tanıtım Organizasyonu İl Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Abdulbaki Aşar başkanlığındaki bir heyet ile Sason İlçesinden getirilen 1 ton Coğrafi İşaretli Sason Çileği Ankara merkezde kurulan stantta ziyaretçilerin beğenisine sunularak tanıtım çalışmaları yapıldı. Ankara’da ilgi gören tanıtım etkinliğinde söz alan Aşar “Sason çileği kendine has tat, koku ve aroması ile deneyenlerin damağında unutulmaz bir tat bıraktı ve olumlu geri dönüşleriyle güzel bir tanıtım organizasyonu başarılmış oldu. Ayrıca tüketicilere Sason çileğinin üretimi ile ilgili teknik verilerde paylaşıldı” dedi.
Batman İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aydın ise yaptığı açıklamada “Sason Çileğini çok önemsediğini, çilek üreticilerine destek ve katkı için çalışmaların devam ettiği ve tanıtım için böyle organizasyonların devam etmesi için Kurum olarak elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI
- 02242 PROJEYE 33,157 MİLYAR TL’LİK YATIRIM
- 033 FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 04AMATÖRDE PLAY-OFF HEYECANI BAŞLADI
- 05HASTANE KAFETERYA VE BÜFELERE SIKI DENETİM
- 06NARKOTİKTEN NOKTA OPERASYON
- 07ÖN KULUÇKA PROGRAMI BAŞLADI
- 08AMATÖR KULÜPLERE 6,6 MİLYON TL DESTEK
- 09EKMEN’DEN MECLİS’TE ÇAĞRI
- 10KENTİN ÇEHRESİ AĞAÇLARLA DEĞİŞİYOR
- 11TIMOKLULAR DERNEĞİ’NDEN TOPLUMU BİLİNÇLENDİRME ŞÖLENİ
- 12GÖÇER HAYVANCILIK İÇİN ORTAK AKIL BULUŞMASI
- 13BATMAN'A KÖFTE İSTASYONU
- 14PETROLSPOR 1. LİG’E DEMİR ATTI
- 15BATMANDA TEFECİLERE OPERASYON: 8 KİŞİ GÖZ ALTINA ALINDI




Henüz Yorum yok