Cesedi denizde kaybolan gencin ailesinden yetkililere çağrı
Bundan 6 gün önce İstanbul Galata Köprüsünden denize atlayan ve hâlen kendisinden haber alınamayan evli ve 2’si kız 3 çocuk babası 35 yaşındaki Hayrettin Seven’in ailesi yetkililere seslenerek, bir an önce çocuklarının cenazesinin bulunup, kendilerine teslim edilmesini bekliyor.
Çaresiz bir şekilde dört gözle çocukları Hayrettin’in cenazesinin bulunmasını bekleyen aile, arama-kurtarma çalışmalarının yetersizliğini ileri sürdü. Aile, imkânsızlıktan dolayı İstanbul’a gidemediklerini dile getirerek, bir an önce çocuklarının cenazesinin denizden çıkarılmasını istiyor.
Hasta ve yatalak olan Hayrettin Seven’in babası Şemsettin Seven yetkililere seslenerek, “Devletten ricam arama yapsınlar. Batman, İstanbul milletvekillerinden, validen, Cumhurbaşkanından rica ediyorum; çocuğum için arama yapsınlar, cesedini çıkarsınlar. Başka bir şey istemiyorum.” dedi.
Gözyaşları içerisinde çocuğunun bulunmasını beklediklerini dile getiren anne Kamile Seven, “Çocuğum denizden çıkarılmasını istiyoruz. Yetkililerden rica ediyoruz, gücümüz yok. Eşim hasta ve yatalaktır. İmkânımız yok. Tek isteğim çocuğumu denizden çıkarmalarıdır. Çaresiz bir şekilde bekliyoruz. Uyuyamıyoruz, günümüz gün olmaktan çıktı. Allah ve Peygamber aşkına çocuğumu denizden çıkarın.” diye konuştu.
“Zengin olsaydık, 24 saat içinde bulunurdu”
Hayrettin Seven’in ablası Hülya Fidan ise kardeşinin günlerdir bulunamamasına tepki gösterdi. “Ben kardeşimi istiyorum” diyen Fidan, şöyle konuştu: “Ölüsünü ya da dirisini istiyoruz. Babamın yanında bir kelime söyleyemiyoruz, hastadır. Annem, babam perişan oldular. Biz ciğerimizi istiyoruz, ciğerimiz yandı. Devletten yardım istiyoruz, maddi durumumuz yok. Özel arama-kurtarma ekibi tutup da arama yaptıramıyoruz. Devletten sadece yardım istiyoruz. Bugün 6’ncı gündür. 'Çalışma yapılıyor' diyorlar, ama çalışma sonucu da yok. İki saat tek çalışıyorlar, bırakıyorlar. Koca günde sadece iki saat çalışmak ne demek. Gece-gündüz aramalarını istiyoruz. Zengin olsaydık, 24 saat içinde bulunurdu ama maddi durumumuz olmadığı için bulunulmuyor, aranılmıyor.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞEYH SÜLEYMAN BAĞDU DAVASI KARARA BAĞLANDI
- 02Batman Çayı’na giren 2 çocuktan biri boğuldu
- 03ŞEHİR GİRİŞLERİNDE ÇEVRE VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI
- 04TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”
- 05CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A PETROLSPOR FORMASI
- 06TIMOKLULAR DERNEĞİ'NDEN EĞİTİMDE ŞİDDET UYARISI
- 07SAĞLIKTA ŞİDDETE KARŞI ORTAK ÇAĞRI
- 08ANAVATAN PARTİSİ’NDEN TURGUT ÖZAL’A YILDÖNÜMÜNDE ANMA
- 0915 TEMMUZ DERNEĞİ’NDEN BATMAN’DA BİRLİK MESAJI
- 10ŞİDDETE KARŞI ‘YAŞAM NÖBETİ’
- 11ENGELLİLERE ÖTV MUAFİYETİNDE YENİ DÜZENLEME
- 12OKULLAR KORKU DEĞİL, GÜVEN ÜRETMELİDİR
- 13OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
- 14TÜZÜN “MENFUR SALDIRILARI EN GÜÇLÜ ŞEKİLDE KINIYORUZ”
- 15WORLDMAR AVM 20. YILINI KUTLADI




Henüz Yorum yok