FESTİVALE YOĞUN İLGİ
FESTİVALE YOĞUN İLGİ
Batman Valiliği koordinesinde; Batman Belediyesi, Kozluk Kaymakamlığı, Kozluk Belediyesi, İl Özel İdaresi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü işbirliğiyle “Kozluk Şehr-i Zor Doğa Kültür ve Turizm Festivali’ yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Üç gün süren festival kapsamında doğa yürüyüşü, kamp etkinliklerinin yanı sıra Hazo kalesinde gökyüzü gündüz gözlem etkinlikleri ve Kale Mahallesi’ndeki İbrahim Bey Camisi’nde ilahi ve ney dinletisi de gerçekleştirildi.
CANALP ÇİFTÇİ STANDLARI TEK TEK GEZDİ
Festival, Vali Ekrem Canalp ve Eşi Dr. Ayten Canalp’in katılımıyla, ilçe merkezinde bir statta düzenlenen kapanış programıyla son buldu. Vali Canalp, köylerde yetiştirilen ürünlerin ve el sanatlarının sergilendiği stantları tek tek ziyaret ederek, üreticilerle bir süre sohbet etti.
ÜRETİME KATKI SUNANLARA BELGE
İlçede yetiştirilen ürünlerin üretim kapasitelerinin geliştirilmesine katkı sunan üreticilere teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından festival, ilçede görev yapan müzik öğretmenlerinin konseriyle devam etti. Program, festival kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren Batmanlı Fotoğrafçı Orhan Kartal’a ödül verilmesinin ardında son buldu.
GASTRONOMİ FESTİVALİ ÜÇ HAFTA SONRA YAPILACAK
Programın sonunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Canalp, “Festivaller şehri Batman, İlke sözüyle başlatmış olduğumuz ilçe festivallerimizin şu anda sonuncusunu Kozluk’ta gerçekleştirdik. Festivallerimizin en sonuncusu Batman Gastronomi festivali ile festivallerin finalini yapacağız. Finali de muhteşem olacak. Üç hafta sonra gastronomi festivalimizi gerçekleştireceğiz. Tarih netleştiğinde kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 02Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 03Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 04BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU
- 05Yamaç : “Kürt milletini ve kadınlarını hedef alan söylemler kabul edilemez”
- 06RAMAN SAKİNLERİ SANDIK BAŞINDAYDI
- 07ORUN VE AKGÜN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 081 AYDA 125 MİLYON TL’LİK VURGUN
- 09"KADINA SAYGI, İNSANLIĞA SAYGIDIR"
- 10ALO 188 HATTI AMACI DIŞINDA ARANIYOR
- 11Batman’da asfalt rekoru kırıldı
- 12Aranan hükümlü, trafik uygulamasında yakalandı
- 13Habizbinililer Derneği’nden Rahmi Koç’a Tepki
- 14DEM Parti Batman’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki
- 15HÜDA PAR’dan Rahmi Koç’a Sert Tepki




Henüz Yorum yok