“Kenti teknoloji üssü haline getireceğiz”
“Kenti teknoloji üssü haline getireceğiz”
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, ‘Dijital Sektörde Ben de Varım’ projesi eğitim merkezlerini ziyaret edip eğitici eğitimi alan öğretmenlerle bir araya geldiler.
Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde oluşturulan yazılım ve kodlama eğitim merkezini ziyaret eden Nasıroğlu, eğitici eğitimi alan öğretmenlere görüştü. Milletvekili Nasıroğlu, daha sonra Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesinde kurulan ses kayıt ve görüntü kayıt stüdyoları ile dijital tasarım eğitim merkezini ziyaret edip eğitim süreci hakkında bilgi aldı.

“DONANIMLI BİR NESİL YETİŞTİRMELİYİZ “
Batman’ı bir dijital üretim merkezi ve teknoloji üssü haline getireceklerini belirten milletvekili Nasıroğlu, “Necat Nasıroğlu Eğitim ve Kültür Vakfı olarak Batman’ı Dijital Üretim Merkezi ve Teknoloji üssü yapmak gibi bir hedefimiz var. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için teknoloji ve dijital üretim anlamında donanımlı bir nesil yetiştirmemiz gerekiyor. Batman’da bu sektörün eko-sistemini kurmak için gerekli eğitim, üretim ve girişim süreçleri ile ilgili önemli gelişmeler kaydediyoruz. Batman’ı bu anlamda bir marka haline getireceğiz. Bunu siz değerli öğretmenlerimiz ve ilimizin geleceği olan öğrencilerle yapacağız. Bu başarı hepimizin başarısı olacak. Bu merkezde eğitim alan öğretmenlerimizin yetiştireceği çocuklarımız şu an yapımı devam eden Necat Nasıroğlu Külliyesi’deki Bilim Merkezinde birer girişimci olacaklar” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 03İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 04TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 05BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ
- 06TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 07İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 08KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 09400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 10Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 11KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 12“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 1313 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 14BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 15YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE




Henüz Yorum yok