Başkan Vekili AKSOY, Çalışmaları Yerinde Denetledi
Çömçe kavşağından denetimlerine başlayan Başkan Vekili AKSOY, 3. Etap Vizyon Projesi kapsamında Atatürk Bulvarı ve Gülistan caddesi ile Meydan Projesi çalışmalarını bizzat yerinde görerek bilgi aldı. Gülistan caddesinde incelemeleri esnasında Belediye Başkan Vekili, projenin yüklenici firma yetkililerine, esnafın mağdur olmaması için çalışmaların çevrede rahatsızlık oluşturmadan en kısa sürede bitirmeleri talimatını verdi.
Yüklenici firmaya, yürütülen çalışmaları 29 Ekim tarihine kadar mutlaka bitirmeleri gerektiğini söyleyen Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY; “ Esnafımız yüksek kiralar vermektedir. Onların mağdur olmaması için, kesinlikle bu çalışmalar 29 Ekimde tamamlanmalıdır. Halkımız ve esnafımız bizden bu çalışmayı ve performansı bekliyor” şeklinde uyarıda bulundu.
Çalışma alanlarındaki işyerlerini de ziyaret eden AKSOY, Gülistan caddesi esnafına 1 ay daha sabretmelerini belirterek şöyle konuştu: “ Bu çalışmaların ardından, çalışma kapsamına alınan bölgelerin fiziki yapısına estetik bir çehre kazandırılacak. Bu yeni durumla da halkımızın bu bölgeleri ziyareti artacak böylece bir hareketlilik, bir insan sirkülasyonuna yol açacak. Tüm bunlar da esnafın günlük kazancına olumlu yansıyacaktır.”
Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Sabri AYDIN, Etüd ve Proje Müdürü, Fen İşleri Müdürü, Park ve Bahçeler Müdürü, üstlenici firma yetkilileri ve teknik personelle birlikte incelemelerde bulunan Başkan Vekili Ertuğ Şevket AKSOY’a esnaf ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Başkan AKSOY’un yanına gelen vatandaşlar hizmetlerden memnuniyetini ifade ederken, Esnaflar da bu denli kapsamlı bir çalışmanın yoğun bir şekilde yürütülmesi ve kısa süre içinde bitirilecek olmasından duydukları mutluluğu dile getirerek teşekkür ettiler.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NİSAN AYI KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 02MOR AHO’DA ANLAMLI BULUŞMA
- 03İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
- 04İHD : “Tecrit Uygulamaları Son Bulmalı”
- 05MEB Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Baran’dan Batman’a Ziyaret
- 06BESO’DAN SAĞLIK ALANINDA ÖNEMLİ İŞ BİRLİĞİ
- 07BATGEV Başkanı Ömer Cangir’den okul güvenliği değerlendirmesi
- 08KAPANAN KÖY YOLLARI KISA SÜREDE ULAŞIMA AÇILDI
- 09MİNİKLER İÇİN 3 YENİ KURS
- 10KENT GENELİNDE YAĞIŞ SONRASI PIRIL PIRIL TEMİZLİK
- 11YAĞIŞ YOLU ÇÖKERTTİ
- 12700 GRAM DOĞAN BEBEK 4 AY SONRA SAĞLIĞINA KAVUŞTU
- 13ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN DUALAR EDİLDİ
- 14TUNÇ’TAN SÖYLEŞİ VE İMZA GÜNÜ
- 15BATMAN VE TATVAN ARASINDA GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU




Henüz Yorum yok