ADAYLARI HALK BELİRLEYECEK
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Batman Seçim Kabul Komisyonu çalışmalarını sürdürürken partilerinin Belediye Başkan adaylarını halkın belirleyeceğini duyurdu.
Parti yetkilisi Kadri Tekin, yeniden HEDEP, yeniden Batman şiarıyla yerel seçimlere hazırlanan yapı çalışmaları kapsamında oluşturulan kabul komisyonu başvuruları almaya devam ettiğini söyledi. Tekin, gerek Belediye Eşbaşkanlığı, ilçe Belediyeleri Eşbaşkanlıkları, Belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği için yoğun başvuruların ve mesainin olduğunu belirterek, partilerine yoğun başvuruların olduğu ve bu anlamda sahiplenmenin değerli olduğunu açıkladı. Tekin, bunun partiye güç kattığını ve önümüzdeki süreci güçlü kılmak anlamında güçlü yönetimler ve adayların öne çıkması adına umut verici olduğunu söyledi.
Tekin, “Başvurularımız 9.12.2023 tarihine kadar devam edecek. Bu anlamda halkımızın partileri etrafında kenetlenmesi ve aday adayı olması çağrımızı yineliyoruz. Partimiz her süreci örgütlülük esasıyla aşmasını bilmiştir. Bunu da halkımızın öncülüğünde gerçekleştirmiştir. Bu anlamda yerel seçimler de önemli bir eşik olması itibarıyla önemlidir. Kayyım sistemine karşı halkın kendini yöneteceği bir sistem anlayışımız var ve bunu önümüzdeki yerel seçimlerde de ortaya koyacağız. Bizler on yıllardır süren bir mücadelenin temsilcileriyiz'' ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 04İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 05Murat Çiçek ile röportaj:
- 06 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01HASANKEYF KÖYLERİNE İKİNCİ TUR ZİYARET
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN PETROLSPOR’A GÜÇLÜ DESTEK
- 03İş İnsanı Ferdi Kurt’tan Petrolspor tribünlerine 500 bayrak desteği
- 04TÜZÜN'DEN PETROLSPOR'A DESTEK ÇAĞRISI
- 05BASKİ’DEN YOĞUN MESAİ
- 06TPAO PETROLSPOR MİNDERDE FIRTINA GİBİ!
- 07İLUH DERESİ’NDEKİ KİRLİLİĞE TEPKİ; “SUSMAK ÇÖZÜM DEĞİL”
- 08KAYAPINAR’A 917 MİLYON TL’LİK ENERJİ YATIRIMI
- 09400 DÖNÜMLÜK MEYVE FİDANLIĞI KURULACAK
- 10Batman’da 1005 Ağaçlık Yeşil Koridor
- 11KAYMAKAM ÖZTAŞ’A VEDA YEMEĞİ
- 12“ALTYAPI SORUNLARI GÖRMEZDEN GELİNİYOR”
- 1313 MADALYA İLE ZİRVEDE!
- 14BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE AİLE ODAKLI YENİ DÖNEM
- 15YAĞMUR SUYU SORUNUNA KALICI MÜDAHALE




Henüz Yorum yok