TBBDF İL TEMSİLCİLİĞİ ATAMASI YAPILDI
Bocce Bowling ve Dart temsilciliğine Durmaz atandı
Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyon Başkanlığının teklifi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Bakanlığının onayı ile Batman Bocce Bowling ve Dart İl Temsilciliğine yeniden Ömer Durmaz atandı.
Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyon Başkanı Prof. Dr. Mutlu Türkmen’in imzasıyla yapılan resmi tebliğde; 3289 sayılı Gençlik ve Spor Hizmetleri kanununun ek maddesinin ilgili fıkrası hükmü gereğince Bocce Bowling ve Dart Federasyon Başkanlık makamının teklifi ve Bakanlık Makamının onayı ile Batman İl Temsilciliğine Ömer Durmaz atanmıştır denildi. Türkiye Bocce Bowling ve Dart İl Temsilcisi Durmaz; ilk seçildiğinden bu yana federasyon çatısı altında bulunan branşların tanıtımı ve gelişmesi için çok çaba sarf ettiklerini, bu çabalar sonucunda il’de ve Türkiye’de Batman’ın ve Batmanlı sporcuların, bağlı oldukları branşlarda tanındıklarını belirtti.
Ocak ayı içerisinde yaptıkları bocce hakemlik kursu ile birlikte bocce branşında 24 hakeme, ilde açılan antrenörlük kurslarıyla, dart branşında 100’ün üzerinde birinci kademe, 15’in üzerinde ikinci kademe antrenöre ulaşarak ciddi bir eğitimci sayısına ulaştıklarını dile getiren Durmaz; eğitim veren antrenör hocalarla birlikte hedeflerinin; milli ve manevi değerlere bağlı, spor ahlakı ile yetişmiş, Batman’ı ve Türkiye’yi spor alanında en iyi şekilde temsil edecek sporcular yetiştirmek olduklarını belirtti. TBBDF İl Temsilcisi Ömer Durmaz; “Bir kez daha kendisini Bocce Bowling ve Dart il temsilciliğine teklif eden Federasyon Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine, teklife onay veren Gençlik ve Spor Hizmetleri Bakanlığı’na, Batman Gençlik Spor İl Müdürü M. Şafi Özperk’e, müdürlük idarecilerine ve Bocce Bowling ve Dart sporlarının Batman’da gelişmesi, başarının yakalanması için çalışarak bu güne kadar emeği geçen tüm hocalara teşekkür ediyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01ŞANSİ: “BAYRAM BOYUNCA GÖNÜLLERE DOKUNDUK”
- 02235 BİN KİŞİ ÜCRETSİZ TAŞINDI
- 03ÇEKİN'DEN ÇOCUKLARA İLHAM VEREN KİTAP
- 04MALABADİ KÖPRÜSÜ’NDE YAZ ŞENLİĞİ
- 05TIMOK'TA BİRLİK VE KÜLTÜR BULUŞMASI
- 06PETROLKENT'TE ACI BİLANÇO : 2 ÖLÜ
- 07NASIROĞLU’NDAN ENGELLİ VATANDAŞA AKÜLÜ ARAÇ DESTEĞİ
- 08DEM'DEN TEŞEKKÜR
- 09TÜZÜN'DEN SİYASİ PARTİLERE BAYRAM ZİYARETİ
- 10İL BAŞKANI YILMAZ’DAN İLAÇLAMA ÇAĞRISI
- 11BATMAN’DA KURBAN BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
- 12BAŞKAN ÇETİN “BİZİM EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ, BU TOPRAKLARA OLAN SEVDAMIZDIR”
- 13HASANKEYF’TE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 14MİLLETVEKİLİ NASIROĞLU, KARDELEN’DE VATANDAŞLARI DİNLEDİ
- 15BİNLERCE AİLEYE ET DAĞITILACAK




Henüz Yorum yok