
Tatile Çıkacak Sürücüler Uyarıldı
Batmanlı Ustalar yaz tatiline çıkacak sürücülerin, araçlarına yaz bakımı yaptırmaları şarttır. Yaz aylarının da havaların sıcak olmasından dolayı, tatilin kabusa dönüşmemesi için, özellikle klima bakımlarını yapmadan yola çıkmamarını önerdiler.
Batman Küçük Sanayi Sitesi’nde oto elektrik ve klima bakım hizmeti sunan Murat Oto Elektrik İşletme Yetkilisi ve Ustası olan Murat Babür,araçların yazlık bakımlarının 6 ayda bir yapılmasının sağlık açısından önemli olduğunu söyledi.
Araçların yazlık bakımlarında yapılması gerekenlerin başında klima filtresi olduğuna dikkat çeken Murat Babür, “Hava sıcaklıkları her geçen gün artıyor.
Araçlardaki klimalarda bir süreden bu yana kullanılması elzem hale geldi. Bölgemiz çok sıcak olduğu için her yaz klima bakımı yaptırılması lazım.
En az 6 ayda bir polen filtrelerinin değiştirilmesi lazım. Çünkü bölgemiz kuru bir bölge ve fazla nem olmadığı için çok fazla tozlu bölge barındırıyor.
Bundan dolayı en az 6 ayda bir klima bakımı yapılması lazım ve bir de polen filtrelerinin değiştirilmesi gerekir.
Çocuklu aileler ve bebekli aileler için polen filtresi sıkıntı oluyor. Bunlar alerji yapabiliyor, bakteri yapabiliyor, astım yapabiliyor, hasta yapabiliyor.
En iyi ise özellikle polen filtrelerinin 6 ayda bir değiştirilmesi sağlımız açısından faydalı olacaktır” dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01AK Parti’den Kozluk ve Sason’da yoğun teşkilat mesaisi
- 02TPAO Bölge Müdürü Karataş’tan Tarım Müdürü Tuncer’e ziyaret
- 03ASFALT HEDEFİNDE YÜZDE 64 TAMAMLANDI
- 04YETENEKLER TUVALE YANSIYOR
- 05Milletvekili Nasıroğlu’ndan Batman’a sağlıkta büyük müjde
- 06DEVA Partili Ekmen’den “Sahte Akademik Unvan” Soruları
- 07Bağımsız Öz Belediye-İş Sendikası’ndan Batmanlı İşçilere Çağrı
- 08BATSO VE DİKA’DAN YATIRIMCILARA TEŞVİK TANITIMI
- 09HENTBOL KIZ TAKIMINDAN TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU
- 10‘KOMŞUM’ PROJESİYLE HEDEF 300 AİLEYE 10 BİN YEMEK
- 11İl Başkanı Gençlikle Kızılcahamam’da Geleceği Konuşuyor
- 12İLUH BULVARI AÇILIŞA HAZIR
- 13VALİ CANALP’TEN BAKAN ŞİMŞEK’E TAZİYE MESAJI
- 14ÜCRETSİZ Wİ-Fİ HİZMETİNE GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ
- 15MÜZE MÜDÜRÜ ALPER’İN AİLESİNE ANLAMLI ZİYARET
Henüz Yorum yok