
AİLE ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2025 yılını Aile Yılı olarak ilan etmesi münasebetiyle Valiliğin himayelerinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Ailenin Korunması ve Güçlendirilmesi temasıyla ‘Aile Çalıştayı’ düzenlendi.
Çalıştayın açılış programı, Vali Ekrem Canalp’in katılımı ile Şehit Şenay Aybüke Yalçın İl Halk Kütüphanesi konferans salonunda gerçekleştirildi.
Saygı duruşu bulunulması akabinde İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mehmet Zeki Eryarsoy’un açılış konuşmasıyla devam etti.
Vali Ekrem Canalp’in selamlama konuşmasının ardından program kapsamında; küresel riskler ve demografik dönüşüm karşısında ailenin korunması, ailenin refah düzeyinin yükseltilmesi, aile odaklı sosyal politika ve hizmetlerin etkinliğinin artırılması, dijitalleşme sürecinde ailenin desteklenmesi ve aileye duyarlı çevre politikaları ile ailelerin afet ve acil durumlara dayanıklılığının artırılması konularındaki yuvarlak masa çalışmalarına geçildi.
Programa; Vali Canalp’ın yanı sıra Vali Yardımcısı Murtaza Ersöz, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cafer Öz, kamu kurum yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı.
VALİ CANALP, ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ
Programın ardından kütüphaneye ders çalışmak için gelen öğrencilerle bir araya gelen Vali Canalp, öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 09İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“Sarıyer taraftarlarının çirkin eylemi yanlarına kâr kalmamalı”
- 02VALİ CANALP “EMEKÇİLER KALKINMANIN TEMEL TAŞIDIR”
- 03OSB YÖNETİM KURULU TOPLANDI
- 04ODUNCU’DAN TÜPRAŞ İŞÇİLERİNE DESTEK
- 05HASANKEYF KIRSALINA 40 MİLYON TL’LİK ALTYAPI HAMLESİ
- 06JANDARMA KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMIYOR
- 07Aydın Gülmez'den Sarıyer taraftarına sert tepki;
- 08İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ TOPLANTISI YAPILDI
- 09İL İSTİHDAM KURULU TOPLANDI
- 10DEMİR’DEN VERGİ SÜRESİ UZATMA ÇAĞRISI!
- 11DEVA BAŞKANI YILMAZ'DAN SERT TEPKİ
- 12BAŞKAN GÜNEŞ, 4. TARIM VE ORMAN ŞÛRASI’NA KATILDI
- 13HAMİTOĞLU'NDAN SARIYER TEPKİSİ
- 14BATMAN’DA TARİHİ DOKUNUŞLA MODERN DÖNÜŞÜM
- 15MİLLETVEKİLİ RAMANLI RADYO YÜKSEL'E KONUK OLDU
Henüz Yorum yok