
Trikotek Akademi açıldı
Trikotek Akademi açıldı
Organize Sanayi Bölgesi (OSB) içinde bulunan ve bünyesinde 700 personel çalıştıran Trikotek fabrikası ‘Trikotek Akademi’ projesini hayata geçirerek anlamlı bir çalışmaya imza attı.
Trikotek Akademi ile çalışan personeller stratejik düşünme, hedef bazlı çalışma, etkili iletişim gibi konularda eğitime tabii tutulacak. Trikotek fabrika müdürü Burhaneddin Altun, amaçlarının çalışanlarına bilgi ve becerilerini geliştirerek onların sürekli öğrenme, gelişim faaliyetleri içerisinde olmalarını sağlamak olduğunu belirtti.
Altun; “Çalışanlarımızın gelişimi için kurum içerisinde “Trikotek Akademi” adlı iç gelişim merkezini faaliyete geçirdik. Bu maksatla şirketimizde görev yapan “ortacı” ünvanlı vasıfsız kategoride yer alan arkadaşlarımıza öncelik verdik. Toplam 320 saatlik bir gelişim programı yaparak öncelikle düz dikişli makineleri kullanımı, daha sonra overlok dikişi becerilerini öğrenme ve en sonunda remayöz makine kullanım becerisi öğrenme şeklinde plan oluşturduk. Toplam 6 modül olarak uygulanacak bu eğitim sonunda başarılı olanlara “sertifika” takdim edilecektir. Ayrıca şirketimizde beyaz yaka olarak görev yapan teknisyen, uzman, mühendis, müdür, vb. gibi kadrolarımız içinde “Yalın liderlik programları” oluşturulmuş ve eğitimler başlatılmıştır” dedi.
Etiketler : #Trikotek Akademi açıldı,
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01GARZAN ÇAYINDA RAFTİNG HEYECANI
- 02‘ADALETİN SAĞLANMASINI TALEP EDİYORUZ’
- 0352 YILLIK HUSUMET BARIŞLA SON BULDU
- 04TÜZÜN VE BİLİR AİLESİN’DEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 05BATMAN VALİLİĞİ “İNSAN HAYATI ÖNCELİĞİMİZ”
- 06AK PARTİ’DE MERKEZ İLÇE TOPLANTISI YAPILDI
- 07KUR’AN ZİYAFETİ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 08“KÜRTÇE ÖĞRETMEN KADROSU NEDEN SADECE 6”
- 09PETROLSPOR’DA UMUTLAR PLAY-OFF'A KALDI
- 10EMEK “İŞSİZLİK AZALACAK, TRAFİK RAHATLAYACAK”
- 11Batman’a 16 yeni hekim atandı
- 12BATMAN VALİLİĞİ, ''KAÇAK DÜĞÜN SALONLARI KAPATILDI''
- 132 BİN FİDAN TEHLİKEDE Mİ?
- 14REKTÖR DEMİR, KURUL TOPLANTISINA KATILDI
- 15BAŞKAN ŞAHİN’DEN 1 MAYIS’TA İNŞAAT İŞÇİLERİNE ZİYARET
Henüz Yorum yok