
RAMAZAN ETKİNLİKLERİ GÜZELLİKLERİ DEVAM EDİYOR
Ramazan etkinlikleri tüm güzellikleriyle devam ediyor
Uzun yıllar sonra Batman’da Batman Belediyesinin Necat Nasıroğlu Külliyesinde düzenlediği Ramazan etkinlikleri tüm hızı ve güzellikleriyle devam ediyor.
Her geçen gün Batman halkının uğrak yeri haline gelen külliyede yapılan etkinlikler takdir toplarken, vatandaşların yoğun ilgisi dikkat çekiyor. Necat Nasıroğlu Külliyesinde yapılan etkinlikler kapsamında her gün gelen konuklara iftar yemeği verilirken, aynı zamanda ücretsiz ikramlardan da yararlanabiliyor. Çocuk ve gençlere yönelik etkinliklerin yanı sıra dini sohbet ve tasavvuf musiki konserlerinde yer aldığı organizasyonlarda etkinliklerin her yaş kesimine hitap etmesi Batman kamuoyu tarafından büyük takdir topluyor.
MURAT BELET KONSERİNE BÜYÜK İLGİ

Ünlü İlahi ve Ezgi Sanatçısı Murat Belet, Cumartesi günü Necat Nasıroğlu Külliyesinde Batman halkıyla bir araya geldi. Okuduğu birbirinden güzel ilahi, şiir ve ezgilerle vatandaşların ruhuna dokunan Murat Belet, gördüğü ilgi nedeniyle Batman halkına teşekkür etti. Ünlü sanatçı Murat Belet yaptığı açıklamada; “Öncelikle böylesine muazzam ve devasa külliyeye hayran kaldığımı belirtmek istiyorum. Yapanlardan ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Ayrıca Batman’da bulunmaktan ve Batman halkıyla buluşmaktan da çok mutlu olduğumun bilinmesini isterim. Bizleri buraya davet ederek kıymetli Batmanlı hemşerilerimle buluşturan başta Valimiz ve aynı zamanda Belediye Başkan Vekili sayın Ekrem Canalp’a, Başkan Yardımcılarımıza ve organizasyonda emeği geçen herkese kalbi şükranlarımı sunuyorum.”
Yazarlar
- 01Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 02 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 09DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 12Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01FERİDUN YENİ TURNUVASI REKOR KATILIMLA BAŞLIYOR
- 02“Antalya’ya direk uçuşlar başlatılmalı”
- 03VALİ CANALP, İL MÜFTÜSÜ VE KIZILAY ŞUBE BAŞKANINI KABUL ETTİ
- 04BATMAN GİRİŞİNE YENİ BİR PETROL ANITI
- 05GÜLTEPE ADEM, HİZMETE AÇILDI
- 06 BATMAN ÜRETİM VE LOJİSTİK ÜSSÜ OLACAK
- 07Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesinden eğitime katkı
- 08“TERÖRSÜZ BİR TÜRKİYE, EKONOMİK BÜYÜMENİN ÖNÜNÜ AÇACAK”
- 09Başkan Durmaz’dan ‘Engelliler Haftası’ mesajı
- 10“KARDEŞLİĞİN HARCINA DÖKÜLEN HER EMEK TAKDİR EDİLİR”
- 11REKTÖR DEMİR , HEDEFLERİNİ VE PROJELERİNİ ANLATTI
- 12İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
- 13TEKİK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
- 14EĞİTİM SEN, “ÜZÜNTÜ VE ÖFKE İÇERİSİNDEYİZ”
- 15UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
Henüz Yorum yok