
Okullarda "6 Soru 6 Cevap Projesi’ Başladı"
Okullarda "6 Soru 6 Cevap Projesi’ Başladı"
Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü uzaktan eğitime destek çalışmaları kapsamında 8. sınıf öğrencilerine yönelik ‘Okullarımızdan 6 Soru 6 Cevap Projesi’ başlatıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran konu ile ilgili yaptığı açıklamad şu ifadeleri kullandı. "07 Haziran 2020 tarihinde yapılacak olan LGS’ye hazırlık kapsamında öğrencilerimizde bir farkındalık oluşturma, öğrencilerimizi öğretmenleriyle online bir şekilde buluşturma ve öğrencilerin sınavlara yönelik soru çözme becerilerini geliştirme amacıyla Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ‘Okullarımızdan 6 Soru 6 Cevap Projesi’ni başlatmış bulunmaktayız."
Okullarda 6 Soru 6 Cevap Projesiyle konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran konuşmasının devamında şunları söyledi." “Bu projeyle 8.sınıf öğrencilerimizin soru çözme becerilerini geliştirmenin yanında sınavda çıkması muhtemel konularla ilgi bazı detay bilgiler öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize aktarılıyor. Ayrıca öğretmenlerimiz muhakemeye dayalı yeni nesil soruları çözme yöntemlerini öğrencilerimize gösteriyorlar. Projenin ilk etabında 30 okulumuzdan 180 öğretenimiz soru hazırlayarak öğrencilerimizin uzaktan eğitimine destek vermektedirler. Bu projede emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Ölçme ve Değerlendirme Merkezi koordinatörlüğünde yapılan bu projenin ilk çekimleri Batman Merkez Petrol Ortaokulu ile Batman Merkez Gültepe Ortaokulunda gerçekleştirildi. Sınav tarihine kadar toplamda 30 okulumuzda yapılacak soru çözme projemizde sorular okullarımızın kendi öğretmenleri tarafından çözülmekte olup çekim videoları müdürlüğümüzün Youtube:/Batmanilmem kanalından ve web sitesinden yayınlanacaktır.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01SİLAHLI SALDIR: 4 ÖLÜ
- 02BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ KURSLAR
- 03KÜÇÜKLER MASA TENİSİNDEN BÜYÜK BAŞARI: BATMAN’IN GURURU
- 04KENT MEZARLIĞI ÇALIŞMALARI TAM HIZ İLERLİYOR
- 05Eczacılar Odası kongreye gitti
- 06ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VALİZİM HAZIR DESTEĞİ DEVAM EDİYOR
- 07ÖZEL KURSLARDA HAKSIZ REKABET İDDİASI
- 08U14 VE U15 TAKIMLARINDAN FARKLI GALİBİYET
- 09“BAĞIMLILIKLA MÜCADELEDE ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMALIYIZ”
- 10BATMANLILAR DİJİBOARD’DA MAÇ HEYECANI YAŞADI
- 11USTABAŞI AİLESİNDEN GÖRKEMLİ DÜĞÜN
- 12BAKAN GÖKTAŞ "55,7 MİLYON LİRALIK DOĞUM YARDIMI YAPILDI"
- 13“YÜZME BİLMEYEN KALMASIN” PROJESİNDE SEZON FİNALİ
- 14HOBİ BAHÇELERİNİN YIKIMI SÜRÜYOR
- 15Petrolspor’a Sağlık Desteği Yaşam Hastanesi’nden
Henüz Yorum yok