
BÜ’de Çanakkale programı
BÜ’de Çanakkale programı
Batman Üniversitesi, 18 Mart Şehitler Günü’nü Çanakkale Kardeşliği Programı kapsamında düzenlenen “Çanakkale Savaşları Fotoğraf Sergisi”, “Çanakkale Destanı Paneli” ve 100 öğrenciyi de Çanakkale Şehitliği’ni ziyarete uğurlayarak andı.
Batman Üniversitesi, 18 Mart Şehitler Günü’nü Çanakkale Kardeşliği Programı kapsamında düzenlenen “Çanakkale Savaşları Fotoğraf Sergisi”, “Çanakkale Destanı Paneli” ve 100 öğrenciyi de Çanakkale Şehitliği’ni ziyarete uğurlayarak andı.
Merkez kampüste gerçekleştirilen programa Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, Vali Yardımcısı Mekan Çeviren, Prof. Dr. Salim Cöhce ve Prof. Dr. İbrahim Tellioğlu, STK temsilcileri, Üniversitemiz personeli, öğrencileri ve vatandaşlar katıldı. Batman Valiliği, Batman Üniversitesi, Türkiye Gençlik Konseyi ve Batman Belediyesi’nin desteği ile Batman Üniversitesi’nden 100 öğrenci 18 Mart Şehitler Günü’nü Çanakkale’de anmak üzere Rektör Durmuş, Belediye Başkan Vekili Aksoy, Vali Yardımcısı Çeviren, Üniversite personeli ve öğrencileri tarafından uğurlandı. Uğurlama töreninde konuşan Rektör Durmuş; Belediyemizin katkılarıyla bugün 100 öğrencimizi Çanakkale’ye uğurladıklarını, bu bağlamda Belediye Başkan Vekilimize katkılarından dolayı teşekkür ettiğini açıkladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 01ZABITA HAFTASI KUTLANDI
- 02HASANKEYF’TE TURİZM ÇALIŞANLARINA EĞİTİM DESTEĞİ
- 03BESO’DAN MÜSİAD’A ZİYARET
- 04MİLLETVEKİLİ RAMANLI, “PKK SİLAH BIRAKMASA DA KÜRTLERİN HAKLARI TANINMALI”
- 05OSB YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 06YILMAZ “AMACIMIZ; DÜZGÜN YOLDA İLERLEYİP İKTİDARA GELMEKTİR”
- 07VALİ CANALP’A MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ZİYARETİ
- 08“5 İlçede 5 Konser” Etkinliği Beşiri’de Devam Ediyor
- 09BATMAN'DA KIRTASİYE DENETİMİ YAPILDI: VATANDAŞIN YANINDAYIZ
- 10DEM Parti İl Eş Başkanlarından Vali Canalp’e tepki
- 11VALİ CANALP: AĞAÇLAR KESİLMEDİ KÖKÜYLE NAKLEDİLDİ
- 12ŞANSİ, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ
- 13Batman Belediyesi’nden taziye evlerine büyük destek
- 14Ramanlı, Irak Kürdistan Bölgesi’nde bir dizi temasta bulundu
- 15ARICILARA BUHARLAŞTIRMA CİHAZI DESTEĞİ
Henüz Yorum yok