EKMEN "EKONOMİ İYİYE GİTMİYOR"
Ekmen: “Ekonomide işler iyi gitmiyor”
Deva Partisi Genel Başkan yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen beraberinde Batman il başkanı Av. Melik Müjdeci’yle birlikte Batman’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.
İktidarın 110 gününü ve Batman’daki sorun ve aksaklıkları değerlendiren Ekmen ekonomide işlerin iyiye gitmediğini dövizin artışının durdurulmadığını, faizlerin arttığını ve enflasyonunun her geçen gün arttığını belirtti.
BATMAN’IN SORUNLARINI GÜNDEME GETİRDİ
Batman’ın sevilen eski vekillerinden olan Ekmen’e Genel merkez 6. bölge olan Diyarbakır, Mardin, Batman, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak illerinin sorumluluğu verilirken, Ekmen illeri dolaşarak STK’larla ve basın mensuplarıyla bir araya geliyor. Toplantıda konuşan Ekmen zamların halen ülkenin en önemli sorunu olduğunu, emekli ve memura yeterli zam verilmediği, Mısır üreticisinin mağdur edildiğini ve Buğday üreticisinin de memnun olmadığını belirtti. Ekmen konuşmasında Batman’da uçak sefer sayısının artırılmasını, Ankara, İstanbul seferlerinin artması, uçak bilet fiyatlarının Batman için yüksek olduğunu belirtti. Batman Ankara, İstanbul’a her gün düzenli sefer, Antalya ve İzmir’e ise haftalıkta olsa sefer düzenlenmesi çağrısı yaptı.

6 İLİN SORUMLULUĞU EKMEN’DE
Batman’da STK ziyaretlerine de ağırlık veren Ekmen “Memur ve işçi alımlarında mülakat kaldırılmalı, Türkiye ekonomide bir uçurumun kenarında. Bir an önce ciddi önlemler almalı, zam furyası ortadan kalkmalı. Vatandaş artık geçinemiyor. Maalesef bu ekonomik verilerle enflasyonun düşmesi çok zor görünüyor. Batman’da giriş çevre yollarının durumu ortada. Halen yol ihalesini kazanan firmalar şantiyelerini kuramadı, Batman Siirt, Diyarbakır ve Mardin yollarında bir an önce duble yol çalışması başlamalı”.”dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 04Murat Çiçek ile röportaj:
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batmanlılar Ankara’da buluşuyor
- 02Tüzün: “Bayramın Gerçek Ruhu, Acıları Da Paylaşabilmektir”
- 03VALİ CANALP, BİRLİK VE DAYANIŞMA EN BÜYÜK GÜCÜMÜZDÜR
- 04HÜSEYİN ŞANSİ: BAYRAMLAR GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRİR
- 05RAMANLI: BAYRAMLAR KARDEŞLİĞİ GÜÇLENDİRİYOR
- 06VEYSİ DEMİR: GAZETECİLERE YÖNELİK KATLİAMLAR SON BULMALI
- 07BAŞKAN ÇETİN: BAYRAMLAR DAYANIŞMA VE FEDAKARLIĞIN EN YÜKSEK İFADESİDİR
- 08KURBAN KESİM VE SATIŞ YERLERİ AÇIKLANDI
- 09İŞ İNSANI KURT “ŞEFFAF YÖNETİM GÜVENİ GETİRİR”
- 10DİKA YÖNETİM KURULU TOPLANTISI YAPILDI
- 116282 PAKET GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
- 12Kültür ve lezzet buluşması
- 13BAYRAM BOYUNCA OTOBÜSLER ÜCRETSİZ
- 146 BİN HANEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 15İHD,738.kez sahaya indi




Henüz Yorum yok