YAVUZ “BU DAVANIN NEFERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAVUZ “BU DAVANIN NEFERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve heyeti partililerle istişarede bulundu.

AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Harun Tüfekçi ve Genel Merkez Kadın Kolları Seçim İşleri Başkanı Sibel Söylemez AK Parti Batman İl Başkanlığını ziyaret edip, partililerle bir araya geldi.
AK Parti Seçim İşleri Başkanlığı İl İstişare Toplantısına katılan Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve heyeti partililerle istişarede bulundu.
Burada partililere hitap eden Yavuz, Erdoğan’ın Türkiye’ye kazandırdığı en önemli şeyin özgüven olduğunu söyledi.
20 yıl Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidarda tutmak ve onun yaptıkları sebebiyle Türkiye’nin büyük bir yol kat ettiğini her alanda müşahede ediyoruz diyen Yavuz “Bu başarı, liderimize olan desteklerimizle oluyor. Biz de oylarımız ile Sayın Cumhurbaşkanımıza destek verdiğimiz için bu başarıda bütün millet olarak teşkilat olarak katkımız var. Oylarıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lideri başımızda tutan milletimizle ne kadar övünsek az olur.

Biz Hayatımızın sonuna kadar bir statü ve makam beklemeden bu davanın neferi olmaya devam edeceğiz. Ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Mademki başımızda Ayasofya’yı açan, İHA’lar, SİHA’lar yapan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider var. Bizler de ‘yorulduk’ demeden ondan yük alacak, destek olacağız. Bu davayı çok kutlu bir dava olarak görüyorum ve görüyoruz” ifadelerini kullandı.
Yavuz ve heyeti, bir süre partililerle İstişare ettikten sonra temaslarda bulunmak üzere Hasankeyf’i ziyaret etti.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman Anadolu Lisesi Türkiye Şampiyonu Oldu
- 02Batman’da istismar iddiaları sonrası yürüyüş çağrısı
- 03İŞ DÜNYASI VE SİYASET AYNI HEDEFTE BULUŞTU
- 04ÇETİN : "SENDİKALAR VE SİVİL TOPLUM EN GÜÇLÜ TAŞIYICI KOLONLARDIR"
- 05Güzellik sektörüne yeni soluk
- 06VALİ YARDIMCISI TANRISEVEN’E ANLAMLI ÖDÜL
- 07PETROLSPOR’DA YENİ DÖNEM : TAKIMIN EMANETİ SELÇUK ŞAHİN’E
- 08“DESTEK VERMEK İÇİN SES GEREKMEZ”
- 09DBP KONGRE SÜRECİNİ DUYURDU
- 102 KİLO KOKAİN, 11 KİLO SKUNK ELE GEÇİRİLDİ
- 11İHD Batman Şubesi’nden “Kayıplar Bulunsun, Failler Yargılansın” Çağrısı
- 12ŞANSİ'DEN HEMŞEHRİ VALİYE ZİYARET
- 13BATMAN VE TÜRKİYE’NİN GURURU ÖĞRENCİLER MEMLEKETLERİNE DÖNDÜ
- 14MHP'DE TEŞKİLAT TOPLANTISI
- 15HÜKÜMET KONAĞI İNŞAATI İNCELENDİ




Henüz Yorum yok